Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Suite van 75.000 dollar op Icon of the Seas al voor 55% volgeboekt in 2024

Een topsuite aan boord van het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas, is in 2024 al voor 55% verkocht. Het gaat om de Ultimate Family Townhouse die zijn debuut maakt op het schip dat in januari 2024 in de vaart komt. De suite bestaat uit 3 verdiepingen en biedt plek aan maximaal 8 persoon. Het is een upgrade van de Ultimate Family Suite die te vinden is op de Symphony of the Seas, Spectrum of the Seas en Wonder of the Seas. De gemiddelde prijs voor deze bijzondere accommodatie bedraagt ongeveer 75.000 dollar per week.

 

Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International, maakte deze verkoopcijfers bekend tijdens de presentatie van de financiële kwartaalcijfers van het bedrijf. Hij toonde zich uitermate tevreden over het aantal boekingen voor Icon of the Seas, dat al het best verkochte ‘product’ wordt genoemd in de geschiedenis van de cruisemaatschappij. ‘Icon zorgt voor uitstekende cijfers, zowel qua vraag als qua verkoop. Je voelt de opwinding die ontstaat bij het debuut van de eerste nieuwe klasse schepen sinds 9 jaar.

Ben jij ook benieuwde naar de nieuwe Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:


Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb


Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!