Cruisereiziger
Cruiseterminal

Amsterdam verwelkomde eerste cruiseschip van 2023

Cruise Port Amsterdam verwelkomde eind deze week het eerste cruiseschip van 2023. Woensdag aan het einde van de middag arriveerde de Ventura van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises in de hoofdstad. In de nacht van donderdag op vrijdag vertrok het weer naar Southampton. De Ventura is de eerste van 125* scheepsaanlopen dit jaar. Toevallig wordt hetzelfde schip ook de laatste aanloop van 2023 in Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle (bijzondere) cruiseschepen die Amsterdam dit jaar zullen bezoeken.

Foto’s: Cruise Port Amsterdam


Favorieten uit de fanshop

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!