Cruisereiziger
Cruiseterminal

Disney Dream komt naar Rotterdam

CruisePort Rotterdam mag op 20 augustus een bijzondere gast verwelkomen: de Disney Dream van Disney Cruise Line. De rederij komt voor het eerst met een schip naar Rotterdam. De Disney Dream (ca. 2500 tot 4000 passagiers, 339 meter lang) is een cruiseschip dat in 2011 in de vaart kwam en was daarmee het derde schip in de vloot, na de Disney Magic (1998) en Disney Wonder (1999).

Disney Dream is zeer familie vriendelijk met diverse zwembaden, de waterglijbaan Aqua Duck, diverse kinderclubs en natuurlijk de ontmoetingen met vele Disney figuren op het schip. De hutten zijn groter dan gemiddeld omdat er twee badkamers aanwezig zijn, zodat de gehele familie de ruimte heeft. Volwassenen kunnen gebruik maken van een aantal adult-only gebieden aan boord, zoals zwembad, specialiteitenrestaurant en uitgaansgebied. Kenmerkend aan de Disney schepen is de bijzondere achterkant: de Dream heeft tovenaar Mickey Mouse die de naam van het schip aan het schilderen is.

Cruises van Disney Dream

De Disney Dream vaart in de zomer van 2023 eerst een aantal cruises in de Middellandse Zee waarna het schip naar de tijdelijke thuishaven Southampton gaat, om vanaf 22 juli cruises aan te bieden in Noord-Europa.

De 8-daagse cruise die Rotterdam aan doet, vertrekt op 19 augustus 2023 uit Southampton, bezoekt Rotterdam op 20 augustus en gaat daarna nog naar Skjolden, Nordfjordeid, Sandnes en terug naar Southampton. Deze cruise is boekbaar vanaf €2517.

De Disney Dream bezoekt op 17 augustus Amsterdam. Oorspronkelijk zou de de Disney Dream ook op 20 augustus naar Amsterdam gaan, maar dit wordt dus Rotterdam.

Boek je Disney cruise bij:
Cruisereizen
Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)