Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Verkoop voor 2025 Wereldcruise van MSC Cruises geopend

MSC Cruises heeft woensdag 15 februari de verkoop geopend voor de MSC Wereldcruise 2025 met een geheel nieuwe route aan boord van de MSC Magnifica. Cruisereizigers kunnen deze unieke reis van hun leven maken vanuit vier Europese havens: Civitavecchia (nabij Rome), Genua, Marseille en Barcelona op respectievelijk op 4, 5, 6 en 7 januari 2025.

De reis van 117 dagen rond de wereld zal 50 adembenemende bestemmingen in 21 landen aandoen, met zeven overnachtingen en met 22 bestemmingen die nog nooit eerder op een MSC World Cruise hebben gestaan. De drie maanden durende reis zal passagiers naar vijf continenten brengen, drie van ‘s werelds grootste oceanen oversteken en meer dan 30.000 zeemijlen afleggen. Of het nu gaat om natuurlijke pracht, levendige kosmopolitische steden of wereldberoemde historische bezienswaardigheden, deze reisroute zal vele must-visit-plaatsen op de bucketlist afvinken.

Bijzondere eilanden

De wonderbaarlijke reis begint met wereldberoemde steden en havens in Italië, Frankrijk en Spanje voordat het schip naar Casablanca in Marokko vaart, dat een groot aantal markten en medina’s biedt. Een week na de reis brengen gasten hun eerste dagen op zee door, gevolgd door een dagtocht naar de hoofdstad van Kaapverdië – Mindelo.

Na het oversteken van de Atlantische Oceaan brengen gasten tien dagen door met het verkennen van Zuid-Amerika, inclusief overnachtingen in Rio de Janeiro, Brazilië, Buenos Aires, Argentinië en Valparaiso, Chili, evenals een bezoek aan de Falklandeilanden met zijn adembenemende vergezichten en het meest zuidelijke punt van de Atlantische Oceaan. het continent – Ushuaia.

Hierna vaart het schip over de Stille Zuidzee en bezoekt bijna twee weken lang tropische eilanden – het wereldberoemde Paaseiland (Chili), Moorea (Frans-Polynesië) en Aitutaki en Rarotonga op de Cook Eilanden.

Dan begint een uitgebreide ontdekking van Nieuw-Zeeland en Australië, te beginnen met de noordelijke eilanden van Nieuw-Zeeland. Dit sportieve gebied is een populaire bestemming om te vissen op groot wild en om meer te weten te komen over de inheemse bewoners van het land, de Maori. In acht dagen bezoeken gasten de steden Auckland, Tauranga, Napier, Christchurch en Dunedin, gevolgd door een uitzonderlijke cruise door de Milford Sound-fjord in het zuiden van Nieuw-Zeeland.

Australië en Azië

Ter gelegenheid van de tweede cruisemaand zal de MSC Magnifica Sydney, Australië aandoen en beginnen aan één van de hoogtepunten van de cruise. De Magnifica vaart 19 dagen rond de ruige en prachtige zuidelijke en westelijke kusten van het land, langs prachtige plekken, nationale parken en trendy badplaatsen.

Je kunt een bezoek brengen aan het natuurlijke paradijs van Eden, beroemd om zijn oesters, eten en ongelooflijke stranden. Duik in de hippe stad Melbourne, geniet van het buitenavontuur in Adelaide, Penneshaw, laat je onderdompelen in de historische stad Albany, verken de levendige badplaats Busselton en de beroemde wijnstreek Margaret River. Geniet vervolgens van de relaxte sfeer van Perth en bewonder het prachtige stadje Broome, waar het binnenland de zee ontmoet.

Aangekomen in het weelderige tropische klimaat van Azië zal het schip eerst de haven aanlopen in Benoa op Bali, Indonesië. Na een overnachting, waardoor gasten voldoende tijd hebben om de natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen, vaart de MSC Magnifica naar Singapore, de parel van Zuidoost-Azië. Hier kunnen gasten zich vergapen aan futuristische architectuur, versierd met een mozaïek van verticale tuinen. Om de Aziatische reisroute compleet te maken, bezoeken gasten Port Klang en Penang in Maleisië, gevolgd door het idyllische eiland Phuket in Thailand.

Tijdens de reis over de Indische Oceaan kunnen gasten genieten van een bezoek aan de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo. Hierna wacht de haven van Aqaba in Jordanië, waar gasten de wereldberoemde archeologische vindplaats Petra kunnen bezoeken. Vervolgens kunnen reizigers genieten van de prachtige badplaats Sharm El-Sheik aan de Rode Zee, de oude locaties in Luxor (vanuit de haven van Safaga), de doorvoer door het Suezkanaal en vervolgens naar Alexandrië, vanwaar het mogelijk is om Caïro en de piramides van Gizeh.

Om deze once-in-a-lifetime reisroute af te ronden, vaart de MSC Magnifica terug naar Europa. Hier bezoek je vier iconische steden in Italië en eindigt de reis vol ontdekkingen in Genua.

Inbegrepen in de wereldcruise van MSC Cruises

  • Een diner- en drankarrangement is inbegrepen voor alle passagiers van World Cruises.
  • 15 excursies aan wal zijn bij de boekingsprijs inbegrepen.
  • 30% korting op wasgoed.
  • MSC Voyager Club-leden van het klassieke niveau en hoger profiteren van 5% korting op hun boekingsprijs. De punten die zijn verdiend met de Wereldcruise worden verdrievoudigd. Bovendien worden zevoor aanvang van de reis aan het account toegevoegd, waardoor ze direct waardevolle privileges en extra’s krijgen.

MSC Magnifica

De MSC Magnifica biedt aan maximaal 3000 reizigers 5 gastronomische restaurants en 12 bars. De bekroonde MSC Aurea Spa van het schip biedt gasten traditionele Balinese massages en ultramoderne schoonheidsbehandelingen. MSC Magnifica past zich aan de verschillende klimaattypes van de wereld aan terwijl ze de wereld rond vaart met haar binnenzwembad met uitschuifbaar Magrodome-dak, waardoor je altijd kunt zwemmen ongeacht het weer. Tijdens de drie oceaanovertochten hoeven de gasten zich niet te vervelen. Ze kunnen genieten van tennis, minigolf, bowlen, biljart, een hightech fitnessruimte, een speciale joggingbaan en entertainment in het theater met 1.200 zitplaatsen of in de barlounges rond het schip.

Meer informatie over deze wereldcruise bij:

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam


Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)