Cruisereiziger
Bestemmingen

Sea Cloud Cruises viert nieuwe route vanuit Miami

De rederij Sea Cloud Cruises viert woensdag het debuut van een nieuwe route in Amerikaanse wateren met haar nieuwe tall ship, de Sea Cloud Spirit. Woensdag, en daarna elk jaar in februari en maart, voert de route het 143 meter lange zeiljacht van Miami, Florida naar Eleuthera en de Exuma Cays. In de toekomst zullen reizen naar dit exclusieve cluster van eilanden het einde van het Caribische en Midden-Amerikaanse seizoen markeren. Het vlaggenschip en de naamgenoot van het bedrijf is de legendarische Sea Cloud, die in 1931 werd gebouwd voor de ondernemer Marjorie Merriweather Post.

Om een aantrekkelijke bestemming toe te voegen aan het wintermaandprogramma van de rederij is bewust gekozen voor Miami als vertrekpunt en bestemming voor een zeilcruise, omdat het gemakkelijk te bereiken is vanuit de hele wereld. Sea Cloud Cruises kent een lange reeks van succes na het starten van drie jachtreizen naar de Kleine Antillen en Midden-Amerika enkele jaren geleden. Met Eleuthera en de Exuma Cays als aanloophavens wordt het concept voortgezet om bestemmingen te bezoeken die niet toegankelijk zijn voor traditionele cruiseschepen en om passagiers een unieke zeilervaring te bieden.

Sea Cloud Cruises verwacht op basis van de huidige boekingen een zeer succesvol 2023. Volgens het bedrijf worden reizen die de afgelopen jaren zijn uitgesteld eindelijk weer gemaakt. De focus op de Sea Cloud-schepen ligt op de beleving van het zeilen, aangevuld met exclusieve programma’s aan boord en land en een luxe klassieke hotelsfeer. Alle drie de schepen zijn ontworpen voor een kleine groep passagiers. Hun privéjachtkarakter moet hen onderscheiden van de concurrentie. Deze nieuwe regio in het programma wordt bijna uitsluitend bezocht door kleine privéjachten en past dus in de filosofie van Sea Cloud Cruises.

Sea Cloud Cruises zijn boekbaar bij:
Yacht Cruise Company - Nieuw! Captain Cruise
Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)