Cruisereiziger
AanmerenKey & Plaque

Mein Schiff bezoekt weer Hong Kong na drie jaar

Na een afwezigheid van drie jaar is TUI Cruises de eerste Duitse rederij die weer gaat varen vanuit Hong Kong. Mein Schiff 5 bezocht de haven van de Aziatische metropool als onderdeel van de reis “Singapore met Hong Kong” en werd bij het eerste bezoek begroet met waterfonteinen en een traditionele draken- en leeuwenshow.

Wendy Chung, plaatsvervangend commissaris voor Toerisme van de regering van de Speciale Administratieve Regio Hong Kong, en Kenneth Wong, General Manager, MICE & Cruise Hong Kong Tourism Board, presenteerden Andreas Greulich, kapitein van Mein Schiff 5, en Marcus Puttich, senior hoofd van Port Management & Operations TUI Cruises, de plaquette die wordt uitgereikt wanneer een schip voor het eerst aanmeert. “We zijn TUI Cruises zeer dankbaar voor hun inzet voor Hong Kong en de Aziatische markt met hun snelle terugkeer. We zijn blij om talrijke cruisegasten uit Duitstalige landen die vandaag en in de nabije toekomst arriveren, van harte welkom te heten”, aldus mevrouw Chung.

Ook in winter 2023/24 veel reizen met Mein Schiff vanuit Singapore en Hong Kong

Op 29 maart 2023 vertrekt Mein Schiff 5 vanuit Hong Kong voor twee unieke reizen met havens in Zuid-Korea en Japan. Het Azië-seizoen van Mein Schiff 5 eindigt op 10 mei 2023 met de reis “Singapore naar Dubai”. Het Aziatische seizoen 2023/24 begint op 20 december 2023.

“Met de herstart in Azië hebben we ook in de winter weer een aanbod daar”, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises. “Onze gasten ontvingen dit met veel enthousiasme. We zijn des te blijer dat we ook in de winter 2023/24 veel reizen vanuit Singapore en Hong Kong kunnen aanbieden.”

Prijsinformatie en boekbaarheid

  • De 10-daagse reis “Hong Kong met Singapore” met Mein Schiff 5 van Hong Kong naar Singapore op 26 april. Vanaf €2.399 in een binnenhut / balkonhut vanaf €2.749.
  • De 14-daagse reis “Hong Kong with Japan” van/naar Hong Kong op 27 maart 2024. Vanaf  €2.429 in een binnenhut / balkonhut vanaf €2.949.
  • De 14-daagse reis “Singapore naar Hong Kong” van Singapore naar Hong Kong van 13 maart 2024 tot 27 maart 2024 is er vanaf €2.329 / balkonhut vanaf €2.799.

Op alle bovengenoemde cruises is een vroegboekkorting van €150 -tot 31 mei 2023- al bij de prijs inbegrepen.

Boek je Azië cruise bij:
TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI
Inspireer me met mooie cruises:

Nijlcruise Deluxe

Cruise Canarische Eilanden, Spanje & Portugal incl. busreis

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

12-daagse cruise Noorwegen met de Hurtigruten – Zoeken naar het Noorderlicht

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)