Cruisereiziger
BarEten en drinken

Carnival Cruise Line serveert nieuwe alcoholvrije cocktails

Carnival Cruise Line mixt enkele van haar meest populaire cocktails voortaan ook als heerlijke alcoholvrije alternatieven. De favoriete drankjes van de mixologen in de immer populaire Alchemy Bar van Carnival zijn nu verkrijgbaar met alcoholvrije sterke drank geproduceerd door de toonaangevende distilleerder Lyre’s, waardoor Carnival de eerste rederij is die een volledig assortiment alcoholvrije cocktails aanbiedt.

“Onze nieuwe samenwerking met Lyre’s geeft gasten die alcoholvrije cocktails willen de beste opties op zee. We hebben de populariteit van non-alcoholische cocktails snel zien groeien, dus om aan die trend tegemoet te komen, hebben onze mixologen gewerkt aan het maken van alternatieve versies van onze meest populaire cocktails zonder alcohol, maar met alle smaak”, aldus Zachary Sulkes, Carnival’s senior directeur Beverages.
Lyre’s gebruikt volledig natuurlijke smaken, waaronder essences, extracten en distillaten, om te passen bij het aroma, de smaak en het uiterlijk van beproefde klassiekers.

 

Zeven populaire Alchemy Bar-cocktails opnieuw gemaakt

Martini Seduction: Rode passievruchtnectar, vers limoensap en een vleugje sinaasappelmix met Lyre’s White Cane in plaats van wodka om dit swoon-waardige drankje te creëren.
Spicy Chipotle Pineapple Martini: Lyre’s Agave Blanco vervangt wodka om deze pittige ananascocktail in zijn niet-alcoholische vorm te brengen.
The Remedy: Sinaasappelsap, ananas en vers limoensap worden gemengd met Lyre’s White Cane en Spiced Cane in plaats van donkere en kokosrum.
Hearts of Fire: Dit bekroonde brouwsel met verse tijm en frambozen is opnieuw bedacht met Lyre’s Dry London in plaats van gin.
Restorative Basil Drop: Lyre’s Dry London wordt gemengd met verse basilicum en citrus om de zintuigen te prikkelen en te herstellen.
The Perfect Storm: Deze verkwikkende boost bevat aardbeienpuree, verse limoen en een vleugje rozemarijn en Lyre’s Dry London in plaats van wodka.
Cucumber Sunrise:: Een andere bekroonde favoriet onder carnavalsgasten levert dezelfde lichte en heerlijke smaak met watermeloennectar, komkommer, limoensap en een scheutje sinaasappelsap vermengd met Lyre’s Agave Blanco in plaats van wodka.

Alchemy Bar is aanwezig op bijna elk Carnival-schip dat vanuit Amerika vaart. De nieuwe, niet-alcoholische versies van de populaire cocktails zullen op een later tijdstip worden aangeboden op schepen met thuishaven in Australië. Naast het volledige assortiment non-alcoholische cocktails dat wordt aangeboden in de Alchemy Bar, serveren de belangrijkste restaurants van Carnival de Lyre’s alcoholvrije prosecco.

Benieuwd naar deze drankjes? Bekijk ze bij:
Captain Cruise Cruisereizen
Inspireer me met mooie cruises:

Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden & Madeira met AIDAcosma

8-daagse fietscruise Eilandhoppen in Kroatië

Blue Cruise en Horizon Aparthotel

Egyptische Nijlcruise Deluxe

8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en IJsselmeer

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao

Cruise van Spanje naar Dubai rondom Afrika in 36 dagen!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger