Cruisereiziger
Doop

Nieuw cruiseschip P&O Cruises, Arvia gedoopt op Barbados

Tijdens een naamceremonie op Barbados is het nieuwste cruiseschip van de Britse cruiserederij P&O Cruises, Arvia, gedoopt. De Amerikaanse zangeres (o.a. van de Pussycat Dolls), danseres, actrice en schrijfster Nicole Scherzinger fungeerde als doopmoeder van het tweede schip in de Excel-klasse. Ze liet een speciaal gemaakte fles Mount Gay-rum tegen de voorkant van het schip kapotslaan.

Scherzinger gaf tevens een exclusief optreden. Dat vond plaats in de SkyDome van Arvia. Het begin van de feestelijke doop ceremonie startte vanaf Heywood’s Beach door DJ’s Trevor Nelson en Sara Cox. Naast P&O Cruises president Paul Ludlow waren ook de premiers van zowel Barbados als Grenada aanwezig. Met Arvia op de achtergrond trakteerde zanger Olly Murs de genodigden op het strand op een uitvoering van zijn grootste hits.

Hoe Arvia gedoopt werd, is via onderstaande video terug te kijken:

Volgende maand keert Arvia terug naar Europa. Ze zal vanuit Southampton reizen van zeven en veertien nachten maken in de Middellandse Zee. In de winter keert het terug naar het Caribisch gebied. Arvia biedt je een schip voor de hele familie, met wel 26 diner en barmogelijkheden, tal van zwembaden en 6 lounges/theaters met de mooiste shows.

Nieuwsgierig naar cruisen met P&O? Bekijk ze bij:

Captain Cruise Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!