Cruisereiziger
Shows

Wizard of Oz musical debuteert op Icon of the Seas

De populaire musical The Wizard of Oz wordt de trekpleister van het entertainmentaanbod aan boord van het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas als het volgend jaar in de vaart komt. Het is de eerste keer dat deze productie op zee wordt gespeeld. Nick Weir, Senior Vice President of Entertainment onthulde het nieuws via Twitter.

Het verhaal van de Wizard of Oz (tovenaar van Oz) gaat over Dorothy (en haar hondje Toto), een meisje uit Kansas dat bij haar oom en tante in Kansas woont. Ze droomt van een sprookjesland ergens achter de regenboog. Op een dag steekt er een storm op die haar en haar huis meeneemt en haar naar het kleurrijke Land van Oz brengt. De rederij zal een eigen versie van de klassieker op het podium brengen.

Het eerste schip van Royal Caribbean International in de Icon-klasse debuteert in januari 2024. Icon (250.800 brutoton) zal het hele jaar door 8-daagse Oost- en West-Caribische routes vanuit Miami varen. Elke cruise zal een bezoek brengen aan de privé eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s. Ook bezoek je een mix van bestemmingen zoals Cozumel, Mexico; Philipsburg, St. Maarten en Basseterre, St. Kitts.

Interesse in cruisen met Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:
Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Ontdekkingscruise Indonesië met hotelovernachting

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger