Cruisereiziger
Bestemmingen

Nieuwe cruises bij Elixir Cruises naar Corfu

 Boutique rederij Elixir Cruises vaart in de zomer naar de mooiste Griekse eilanden en stranden met boetiek schip Elysium. Naast de twee routes die het schip altijd vaart zal Elixir in 2024 ook twee unieke cruises maken naar Corfu op de route Ionische Iconen.

Elixir Cruises vaart in de zomer in de Middellandse zee uitsluitend rondom de Griekse eilanden met hun boetiek schip de Elysium. In de winter 2022-2023 ging het schip naar Oman. De rederij focust op een yacht ervaring met slechts 50 passagiers aan boord. Onder de noemer Boutique Cruising Redefined geven ze aan het boetiek cruisen een nieuwe dimensie.

 

Door het kanaal van Corinthe

De 8-daagse cruise met vertrek op 27 juli 2024 vertrekt vanuit Lavrion (nabij Athene) en vaart door het iconische kanaal van Corinthe naar Itea vanwaar je de archeologische vindplaats Delphi kunt bezoeken. In de avond vertrekt het schip met een diner op het buitendek terwijl er koers wordt gezet naar Zakynthos. Het allermooiste uitzicht heb je bij het wakker worden op de beroemde scheepswrak baai in Zakynthos, waar je alle tijd hebt om deze te bewonderen. De cruise zit vol met blauwgekleurde wateren met de mooiste witte stranden, die de cruisedirector voor je heeft opgezocht. Tijdens deze 8-daagse route bezoek je verder Kefalonia, het eiland Ithaca, Paxos, de gemoedelijke gezellige badplaats Parga, en Syvota op weg naar het eiland Corfu.

Dineren en lunchen doe je afwisselend aan boord of in één van de pittoreske Griekse tavernes temidden van de lokale inwoners. De ideale combinatie voor het proeven van de echte Griekse gastronomie. Elke dag genieten je van een zwemmoment, waarbij je gratis gebruik kunt maken van snorkeluitrusting of een van de kajaks.

De cruise eindigt op het eiland Corfu. Ook kun je kiezen voor een cruise die vertrekt op 3 augustus vanaf Corfu.  Je bezoekt hierbij in omgekeerde volgorde bovenstaande bestemmingen met als eindpunt Lavrion.

Details van deze cruises:

  • zaterdag 27 juli 2024 vanuit Lavrion en eindigend in Corfu
  • zaterdag 3 augustus 2024 vanuit Corfu en eindigend in Lavrion

Deze cruise is beschikbaar vanaf €2600 excl. havengelden, in een buitenhut.

Neem snel contact op met:
Yacht Cruise Company

 

Miriam cruiste in augustus 2022 mee op de Elysium. Lees hier waarom dat zo verrassend was!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)