Cruisereiziger

Elixir Cruises

Boutique Rederij Elixir Cruises

Vanaf juli 2021 is de cruisewereld een rederij rijker: Elixir Cruises startte met boutique yacht Elysium. Wij bekijken voor jou deze boutique rederij wat meer in detail!

Wat biedt deze rederij?

De rederij vaart in de zomer in de Middellandse zee uitsluitend rondom de Griekse eilanden met hun boetiek schip de Elysium. De rederij focust op een yacht ervaring met slechts 50 passagiers aan boord. Onder de noemer Boutique Cruising Redefined geven ze aan het boetiek cruisen een nieuwe dimensie.

Bezoek de mooiste plekken van Griekenland vanaf zee! Leg aan bij kleine kustplaatsen of ontdek ongerepte baaitjes. Ervaar de Griekse hospitality aan boord en maak kennis met de vele idyllische eilanden. Combineer de parelwitte stranden met een bezoek aan een badplaats met de alom bekende lieflijke huisjes, smalle straatjes en leuke winkeltjes. Dagelijks is er een zwemstop in het azuurblauwe water en kun je gaan snorkelen of van een barbecue genieten.

Gasten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten met het Elixir Balanced Concept zodat ze hun eigen droom kunnen waarmaken. De Gemaya Spa biedt talloze behandelingen, je kunt deelnemen aan yoga, pilates of aquarobics.

De Elixir Cruises staat voor duurzaam cruisen. Dit betekent dat de gasten een hervulbare waterfles krijgen, duurzame badproducten en schoonmaakproducten gebruikt worden. Uiteraard hoort daar ook bij dat lokaal geproduceerde producten op het menu staan.

Cruisen op de Elysium is Griekse vrijheid en hartelijkheid. Geniet elke dag van de mooiste Griekse stranden! Binnen twee dagen voelt het als één grote familie met alle 50 passagiers aan boord.  – Miriam

Miriam cruiste mee op de Elysium rond de Griekse eilanden. Lees hier alles over deze cruise:

Lees zeker ook:

Je boekt de Elysium bij het Rotterdamse cruisereisbureau Yacht Cruise Company

Yacht Cruise Company

 

Welke schepen varen?

Boutique schip Elysium biedt je 25 hutten in 5 categorieën voor een optimale yacht-beleving. Aan boord zijn een lounge, dining room, spa, all-fresco (buiten) dining mogelijkheid, zonnedek, bubbelbad, outdoor lounge, een fitness en een pool-dek.

Op een Elixir Cruises cruise is veel extra inbegrepen:

  • een barbecue op het strand
  • wellness coach
  • yoga groepslessen, pilates, aquarobic en meditatie
  • fitness ruimte
  • watersport attributen (niet-gemotoriseerde)

De Elysium vaart twee routes vanaf €2.500.

 

 

 

Gemaya

Gemaya

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij:

Yacht Cruise Company

De laatste nieuwtjes van Elixir:

Mykonos - copyright Cruisereiziger

Parels in de Griekse Cycladen

14 september 2022

Miriam cruiste 8 dagen mee op het kleine schip Elysium van de nieuwe Griekse rederij Elixir Cruises naar de Griekse Cycladen eilanden. In deze serie… lees meer…

Cruisereiziger