Cruisereiziger
Bestemmingen

Elixir Cruises gaat in winter met boetiekschip Elysium naar Oman

Boetiek rederij Elixir Cruises gaat deze winter met haar schip Elysium varen in het Midden-Oosten. Na het zomerseizoen 2022 waarbij het schip de mooiste Griekse Eilanden bezoekt, zal ze naar Oman gaan voor 1001-nacht cruises.

Bijzonder kerst & Nieuwjaar

Boetiekschip Elysium, met plek voor maximaal 58 passagiers, vaart vanaf 22 december 2022 vanuit afwisselend Oman en Abu Dhabi. De eerste cruise vertrekt op 22 & 30 december voor een Kerst- en Nieuwjaarscruise, waarna het schip in januari (7) en februari (18 & 25) een aantal maal vertrekt vanuit Muscat.

Tijdens de 8-daagse cruise vaar je naar Sohar, het schiereiland Musandam, Khasab, Al-Suwaiq en Sawadi. De Kerstcruise van 22 december en Nieuwjaarscruise van 30 december varen van Oman naar Abu Dhabi en vice versa. Je bezoekt dan bestemmingen zoals Al Suwaiq en Sawadi Sands, Sohar, schiereiland Musandam en Lima, Khasab, Dubai en Abu Dhabi.

Wellness op de Griekse Eilanden

Deze zomer vaart de Elysium elke week de Griekse Eilanden cruise met meer dan 15 charmante, onbekende en bekende Griekse eilanden zoals Sifnos, Milos, Kimolos, Ios, Santorini, Naxos, Delos, Mykonos en Kythnos.

Gasten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten met het Elixir Balanced Concept. De Gemaya Spa biedt talloze behandelingen, zo kan je zonder toeslag deelnemen aan yoga, pilates of aquarobics op het open dek. Het schip biedt je 25 hutten in 5 categorieën voor een optimale yacht-beleving. Aan boord zijn een lounge, dining room, spa, all-fresco dining mogelijkheid, whirlpool, outdoor lounge, een fitness en water toys.

Zomer aanbieding

Momenteel geldt een korting van 30% op de cruiseprijzen (oorspronkelijk vanaf €2500) van diverse zomerdata:

  • 16, 23, 30 juli 2022
  • 6, 13, 27 augustus 2022
  • 3, 17 september 2022
Cruises zijn exclusief boekbaar bij:

Je boekt de Elysium bij het Rotterdamse cruisereisbureau Yacht Cruise Company

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger