Cruisereiziger
Aanbieding

Elixir Cruises: 20% korting op winterse Midden-Oosten cruise

Geldig tot 30 september 2023

Bij Elixir Cruises ontvang je nu 20% korting bij boeking van een wintercruise in het Midden-Oosten. Geniet van small-ship cruising op de Elysium.

Je cruist vanaf €2500 (nog excl. korting, buitenhut, excl. havengelden) op een kleinschalig schip vanuit Hurghada Met boetiekschip Elysium beleef je met hooguit 50 andere passagiers een unieke ontspannende cruise vanuit Hurghada naar Aqaba (bezoek Petra!) en Duba.

 

Je boekt de Elysium bij het Rotterdamse cruisereisbureau Yacht Cruise Company

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger