Cruisereiziger
Persoonlijke blogVoorbereiding

Nieuwe rederij: Boutique Cruising Redefined bij Elixir Cruises

Vanaf juli 2021 is de cruisewereld een rederij rijker: Elixir Cruises start met boutique yacht Elysium. Wij bekijken voor jou deze boutique rederij wat meer in detail!

Wat biedt deze rederij?

Elixir Cruises vaart in haar eerste seizoen in de Middellandse zee uitsluitend rondom de Griekse eilanden met hun boetiek schip de Elysium. De rederij focust op een yacht ervaring met slechts 50 passagiers aan boord. Bezoek de mooiste plekken van Griekenland vanaf zee! Leg aan bij kleine kustplaatsen of ontdek ongerepte baaitjes. Ervaar de Griekse hospitality aan boord en maak kennis met de vele idyllische eilanden. Combineer de parelwitte stranden met een bezoek aan een badplaats met de alom bekende lieflijke huisjes, smalle straatjes en leuke winkeltjes. Dagelijks is er een zwemstop in het azuurblauwe water en kun je gaan snorkelen of van een barbecue genieten.

Gasten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten met het Elixir Balanced Concept zodat ze hun eigen droom kunnen waarmaken. De Gemaya Spa biedt talloze behandelingen, je kunt deelnemen aan yoga, pilates of aquarobics.

De rederij staat voor duurzaam cruisen. Dit betekent dat de gasten een hervulbare waterfles krijgen, duurzame badproducten en schoonmaakproducten gebruikt worden. Uiteraard hoort daar ook bij dat lokaal geproduceerde producten op het menu staan.

Welke schepen varen?

In het eerste seizoen vaart de Elysium, die voor haar start compleet gerestyled wordt. Het schip biedt je 25 hutten in 5 categorieën voor een optimale yacht-beleving. Aan boord zijn een lounge, dining room, spa, all-fresco (buiten) dining mogelijkheid, zonnedek, bubbelbad, outdoor lounge, een fitness en een pool-dek.

Op een cruise is veel extra inbegrepen:

  • een barbecue op het strand
  • wellness coach
  • yoga groepslessen, pilates, aquarobic en meditatie
  • fitness ruimte
  • watersport attributen (niet-gemotoriseerde)

De Elysium vaart twee routes vanaf €2.500.

 

 

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive beleving? Kijk dan bij:

Yacht Cruise Company

De laatste nieuwtjes:

Mykonos - copyright Cruisereiziger

Parels in de Griekse Cycladen

14 september 2022

Miriam cruiste 8 dagen mee op het kleine schip Elysium van de nieuwe Griekse rederij Elixir Cruises naar de Griekse Cycladen eilanden. In deze serie... lees meer...

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)