Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Celestyal Journey komt in september 2023 in de vaart

Celestyal Cruises heeft de komst aangekondigd van haar nieuwe schip, de Celestyal Journey. Het schip zal in september 2023 in de vaart komen en het programma van de Celestyal Crystal zal overnemen.

“Het is altijd onze missie geweest om onze vloot te vernieuwen en te verjongen, en we zijn verheugd om te zien dat dit nu kan met de komst van de Celestyal Journey. Ze ondergaat al een uitgebreid renovatieprogramma en zal binnen een paar maanden worden ingezet”, aldus de CEO van Celestyal Cruises, Chris Theophilides.

Het schip is de voormalige Ryndam van Holland America Line, en is overgenomen van Seajets, die het schip in 2020 kocht van Carnival Corporation.

“De Celestyal Journey biedt onze gasten meer premium accommodaties met balkons, een grotere keuze aan eet- en bargelegenheden, openbare ruimtes en open dekken die een groter gevoel van ruimte creëren. Tegelijkertijd zet het nieuwste lid van de Celestyal-familie onze traditie voortzetten van het exploiteren van intieme, middelgrote schepen, waardoor we onze gasten naar bestemmingen kunnen brengen die grotere schepen niet kunnen.”

Celestyal Journey

Het nieuwe schip van de cruisemaatschappij biedt plaats aan maximaal 1.260 gasten en biedt 630 hutten, waarvan 149 met balkon, waaronder 120 Junior Suites en 28 Grand Suites. The Celestyal Journey biedt gasten een verscheidenheid aan locaties, zoals specialiteiten- en themarestaurants met mediterrane, Europese en Aziatische gerechten. Daarnaast zal het schip een kook-demonstratieruimte hebben en een exclusieve Chef’s Table-locatie. De Celestyal Journey omvat ook acht bars en lounges.

Routes

De Celestyal Journey vertrekt op 2 september 2023 voor een “Idyllic Aegean”-route van zeven nachten. In oktober begint het schip aan de “Steps of Paul”-route, gevolgd door de zeven nachten durende “Three Continents”-cruise. Griekenland, Egypte, Israël, Cyprus en Turkije.

Met kerst maakt de Celestyal Journey speciale feestelijke afvaart, een 20-dagen durende, speciale kerstcruise met aanlopen in Thessaloniki, Volos, Rhodos en Kreta (Griekenland), Izmir, Kusadasi, Antalya, Istanbul (Turkije), Limassol (Cyprus), Alexandrië (Egypte) en Haifa (Israël) waar gasten zowel kerstavond als eerste kerstdag kunnen doorbrengen. De reis kan ook worden opgesplitst in routes van negen of tien dagen.

Bekijk de mooiste cruise aanbiedingen van dit moment:

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise van Spanje naar Dubai rondom Afrika in 36 dagen!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger