Cruisereiziger
Verkoop/koop

Celestyal Cruises neemt voormalige Ryndam in de vloot

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat het haar vloot gaat uitbreiden. De Griekse rederij heeft de voormalige Ryndam van Holland America Line aangekocht. Het schip, dat voor het laatst voer voor P&O Australia, gaat verder onder de naam Celestyal Journey. De komende periode zal het een uitgebreide renovatie van 20 miljoen euro ondergaan in het Griekse Piraeus. De 1.260 passagiers tellende Celestyal Journey wordt het derde schip in de vloot van Celestyal naast de Celestyal Crystal en Celestyal Olympia.

“Hoewel de wereldwijde gebeurtenissen van de afgelopen jaren onze groeiplannen hebben onderbroken, bieden de positieve vooruitzichten voor de sector en de sterke boekingen voor het komende seizoen Celestyal de mogelijkheid om het proces van vernieuwing van onze vloot met nieuwe schepen te hervatten”, aldus Chris Theophilides, CEO van Celestyal Cruises.

“Naast haar uitgestrekte open dekken, talloze bar- en eetgelegenheden, evenals ruime openbare ruimtes en hutten, biedt de Celestyal Journey onze gasten een aanzienlijke toename van premium- en balkonhutten, waar nog steeds veel vraag naar is op al onze reizen. We kijken ernaar uit haar te verwelkomen in de Celestyal-vloot!”, aldus Theophilides.

Meer informatie over het debuut van Celestyal Journey en de routes die het schip zal gaan varen worden op een later moment bekendgemaakt.

Cruises van Celestyal Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Stip

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)