Cruisereiziger
Reisbureau

Win een cruise bij CruiseOnline.com

Bij het nieuwe reisbureau CruiseOnline.com kan je tot en met maandag 3 april 2023 een cruise winnen. Vanaf begin dit jaar vind je bij Cruisereiziger ook het aanbod van deze nieuwe cruise aanbieder. Dit online reisbureau is actief in Nederland en België. Je kunt bij hen eenvoudig online je cruise boeken, met je gewenste locatie en hut op het schip. Je stelt zelf je vakantie samen inclusief vluchten en transfers als je die nodig hebt.

Om te vieren dat zij nieuw zijn, kan je bij aanmelding van de nieuwsbrief een 6-daagse cruise op de Rotterdam winnen!

Win een cruise >>
 

 

 

Bekijk hier alvast wat cruises van CruiseOnline op Cruisereiziger.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)