Cruisereiziger
Telecommunicatie

Disney Cruise Line introduceert DisneyBand+ aan boord

Disney Cruise Line heeft aangekondigd dat de populaire MagicBand+-technologie die wordt gebruikt in de Walt Disney World- en Disneyland-resorts binnenkort beschikbaar zal zijn op al haar cruiseschepen. Volgens Disney is de technologie – DisneyBand + genoemd door Disney Cruise Line – eerst beschikbaar voor preview op geselecteerde Disney Wish-afvaarten voordat deze officieel debuteert. Door het apparaat kunnen passagiers genieten van ‘handsfree’ gemakken van draagbare technologie.

Met drie exclusieve ontwerpen voor Disney Cruise Line is de waterdichte DisneyBand+ een optionele toevoeging die niet bij het cruisetarief is inbegrepen. Met de oplaadbare DisneyBand+ is het ontgrendelen van de deur van je hut, het betalen van eten en souvenirs op rekening net zo eenvoudig als een tik op je pols. Reizigers kunnen ook foto’s die op het schip zijn gemaakt koppelen aan hun hutaccount, waardoor ze tijdens de cruise gemakkelijker kunnen worden bekeken en gekocht.

Daarnaast kunnen kinderen van drie jaar en ouder ook de band gebruiken in plaats van de Oceaneer Club Band om toegang te krijgen tot kinderclubs, zoals de Oceaneer Club aan boord en Scuttle’s Cove in Castaway Cay.

Interesse in cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!