Cruisereiziger
Samenwerking

Oceania Cruises gaat samenwerking aan met whiskeymerk Chapter 7

Oceania Cruises gaat de samenwerking aan met het meermaals bekroonde whiskymerk Chapter 7 voor de creatie van een exclusief 20 jaar oud vat whisky in kleine batches om de lancering te vieren van haar nieuwe schip, Vista, en het 20-jarig jubileum van de cruisemaatschappij.

Er zullen slechts 304 flessen van de whiskey uit het vak worden gehaald. Deze zullen te koop zijn voor passagiers die aan boord van Vista varen tijdens haar inaugurele seizoen deze zomer. Dit initiatief maakt deel uit van een langdurige samenwerking tussen Oceania Cruises en marktleider op het gebied van cruiseretail Harding+.

“We zijn enthousiast over de meeslepende aanpak die Harding+ en Chapter 7 brengen bij de lancering van Vista en de viering van ons 20-jarig jubileum”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Het belang van begrip voor gasten staat centraal in deze samenwerking, en innovatieve, emotionele benaderingen bij het vertellen van onze merkverhalen, die alle zintuigen aanspreken, vormen de kern van Oceania Cruises.”

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Bekijk de mogelijkheden en vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)