Cruisereiziger
Themacruise

Jeckliner Themacruise met Mein Schiff 3 vanaf Duitsland

De Jeckliner 3 op Mein Schiff 3 start over twee weken vanaf Mallorca en één ding is al duidelijk: in 2024 wordt het weer ‘Alaaf’ op een cruiseschip van TUI Cruises. Van 15 tot en met 19 september 2024 wordt Mein Schiff 3 omgetoverd tot een drijvend carnavals schip. En voor het eerst start en eindigt deze populaire cruise in Duitsland. Tijdens de 4-daagse reis veroveren prinsessen, matrozen en piraten de Baltische Zee. Na het verlaten van Kiel worden het Deense Kopenhagen en de Zweedse havenstad Göteborg bezocht. Gasten kunnen tijdens de gehele cruise genieten van het populaire Mein Schiff Premium inclusief concept, die op deze cruise wordt aangevuld met Kölsch-bier.

Mein Schiff 3 vanuit Mallorca in 2023

De 4-daagse reis Jeckliner 4 met de Mein Schiff 3 van/naar Kiel gaat van 15 tot en met 19 september 2024. Een binnenhut start bij €949 euro per persoon. Een buitenhut is er vanaf €989 en een balkonhut vanaf €1.099 per persoon.

Meer details over de Jeckliner cruise van 2024 volgt binnenkort. Meer informatie op: https://www.meinschiff.com/eventreisen/jeckliner4

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)