Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

MSC Meraviglia arriveert in New York, voor cruises het hele jaar door

 MSC Meraviglia, het eerste schip van MSC Cruises uit de Meraviglia-klasse, is aangekomen bij de Brooklyn Cruise Terminal in haar nieuwe thuishaven New York. Het is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door tochten vanuit New York zal varen. Dit versterkt de aanwezigheid van MSC Cruises op de Noord-Amerikaanse markt nog verder en maakt deel uit van het streven van de cruisemaatschappij om meer inschepingshavens in de Verenigde Staten aan te bieden. Dit naast de verscheidenheid aan schepen en cruises die vanuit PortMiami en Port Canaveral/Orlando in Florida vertrekken.

Stay & Cruise

New York heeft goede vliegverbindingen voor internationale passagiers. En voor mensen die het meeste uit hun bezoek aan de Big Apple willen halen, biedt MSC Cruises zogenaamde ‘Stay & Cruise’-pakketten aan. Gasten hebben de optie om maximaal drie nachten in de stad New York te verblijven voordat ze afvaren. Hierbij kan gekozen worden uit diverse hotels, waaronder het Hotel Riu Plaza Manhattan, het Hotel Riu Plaza Times Square en het Park Central Hotel. Als onderdeel van het pakket kunnen passagiers ook genieten van een gratis rondleiding langs de bezienswaardigheden van Manhattan voordat ze aan boord gaan. Om het uitgebreide aanbod compleet te maken, staat het hotelpersoneel klaar om andere excursies voor de passagiers te boeken, van een standaard stadstour tot een speciaal avonduitstapje.

De mix van routes die MSC Meraviglia vaart, variërend van 6 tot 11 nachten, is strategisch ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York. Zo kunnen passagiers genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen. En naar Bermuda gaan in het zomerseizoen of naar het noorden trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen.

Routes

Vanuit New York vaart MSC Meraviglia naar:

  • De Bahama’s en Florida – Tropische cruises van 7 tot 11 nachten met diverse bestemmingen, waaronder Miami en Port Canaveral, Florida; Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s; Cozumel en Costa Maya, Mexico.
  • Bermuda – Vanaf augustus kunnen passagiers genieten van tochten van 5 of 6 nachten naar Kings Wharf in Bermuda, waar het schip meerdere dagen blijft liggen zodat de schoonheid van het eiland kan worden verkend.
  • Canada en New England – Precies op tijd voor de herfst biedt MSC Meraviglia cruises van 10 en 11 nachten die aanmeren in Newport, Boston en Portland in de VS en Saint John, Halifax, Charlottetown en Sydney in Canada.
Wil jij met MSC Cruises vanuit New York? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
MSC Cruises
Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!