Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Venezia krijgt nieuwe rompkleuren met Costa-twist

Over slechts enkele weken zal het “Fun Italian Style”-aanbod van Carnival Cruise Line haar debuut maken. In voorbereiding daarop heeft Carnival Venezia haar nieuwe rompkleuren ontvangen. Dit gebeurde met een knipoog naar de Costa Cruises-roots van het schip (Costa Venezia). De rode streep op de romp is geel geverfd en komt overeen met het geel op de trechter van het schip.

Zodra het renovatieproject van Carnival Venezia in Spanje is voltooid, zal het schip op 29 mei 2023 haar eerste passagiers inschepen voor een 15-daagse Carnival Journeys transatlantische afvaart vanuit Barcelona naar haar nieuwe thuishaven, de Manhattan Cruise Terminal in New York City. De eerste cruise van de Carnival Venezia met de nieuwe rompkleuren vanuit New York – een vierdaagse cruise naar Bermuda – staat gepland voor 15 juni 2023.

Het schip met het Italiaanse ontwerp biedt plaats aan meer dan 5.000 passagiers en vaart 22 unieke routes met bezoeken aan 25 havens in 14 landen.

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger