Cruisereiziger
Kinderen

Explora Journeys introduceert speciaal programma voor families

Explora Journeys introduceert een speciaal programma voor gezinnen of families met meerdere generaties die samen reizen. De nieuwe cruiseschepen in de vloot krijgen suites die met elkaar in verbinding staan, een Nautilus Club voor kinderen en tieners en unieke voorzieningen voor alle generaties die aan boord van de Explora I en Explora II reizen.

Chris Austin, Chief Sales Officer van Explora Journeys, zei: “Het ontwerpen van ons ‘Journey Together Gatherings’-programma is een gezamenlijk proces geweest met de reisadviseurs gemeenschap. We zijn er trots op om dit unieke programma te lanceren, dat een waardevolle kans biedt aan vriendengroepen en families van meerdere generaties.”

Passagiers kunnen kiezen uit 78 onderling verbonden suites in drie categorieën: Ocean Suites, Ocean Penthouses en Ocean Residences. Voor gezinnen met kinderen vaart één reiziger onder de 18 jaar in elke suite gratis mee. Bovendien zullen alle passagiers die geboekt hebben via het ‘Journey Together Gathering’-programma ook profiteren van gratis transfers naar het schip.

Passagiers die op zoek zijn naar plekken aan boord waar alleen volwassenen komen, kunnen ontspannen in het Helios-zwembad en de Helios-bar. Kinderen en tieners (6-17 jaar) kunnen in de Nautilus Club deelnemen aan een reeks games (waaronder PlayStation 5 en PlayStation VR2, Xbox en Nintendo Switch), sporten, avonturen en activiteiten. De club omvat ook een sportveld en verwarmde zwembaden.

Met korting

Binnen het nieuwe programma van Explora Journey varen baby’s van 6-23 maanden gratis mee, terwijl kinderen van 2-17 jaar met 50 procent korting varen.

Matteo Mancini, Senior Manager Youth Entertainment van Explora Journeys, zei: “Het team hier bij Explora Journeys heeft ervoor gezorgd dat alle kinderen en jongeren die met ons reizen net zo vermaakt worden als onze meer ervaren, veeleisende reizigers. Met de Nautilus Club aan boord van onze schepen kunnen we onze jonge gasten een buitengewone ervaring bieden.

“Voor hen betekent luxe dat er naar hen geluisterd wordt en dat hun behoeften vervuld worden, en dat hebben we bereikt door jongeren en tieners centraal te stellen bij elke keuze die we maken. Aan boord vinden ze alles waar ze van houden – een geheime plek alleen voor hen waar ze plezier kunnen maken en zichzelf kunnen zijn. En als lid van de Nautilus Club kunnen ze hun unieke reis delen met hun vrienden en op sociale media. De MSC-groep combineert de expertise die is opgedaan aan boord van hedendaagse schepen met haar ervaring in de opvang van meer dan 350.000 jongeren per jaar. Dit heeft ons in staat gesteld om met een volledig nieuwe visie te komen om Generatie Z te betrekken, die vol zit met innovatieve details en originele ideeën.”

Cruises met Explora Journeys zijn boekbaar bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!