Cruisereiziger
Restaurant

Meer dan 20 eetgelegenheden aan boord van Icon of the Seas

Royal Caribbean International heeft de dinermogelijkheden aan boord van haar toekomstige cruiseschip Icon of the Seas bekendgemaakt. Met meer dan 20 eetgelegenheden is er volop keuze voor elke type passagier. Het betreft diverse hele nieuwe innovatieve concepten, maar ook bekende Royal Caribbean opties.

Gloednieuwe eetgelegenheden

Eén van de nieuwe eetgelegenheden is de AquaDome Market, de allereerste “food hall” voor Royal Caribbean met vijf verschillende en unieke kraampjes die grab-and-go opties bieden voor ontbijt, lunch en diner. Het aanbod varieert van zoete en hartige pannenkoeken bij Creme de la Crepe, macaroni en kaas bij Mac’s, verse pita’s en bowls bij Feta Mediterranean, Aziatisch geïnspireerde lekkernijen zoals Koreaans rundvlees en broccoli bij GNGR tot sandwiches en salades bij Toast and Garden.

Een andere snelle hap is verkrijgbaar bij Basecamp, in de buurt van Thrill Island, met pretzelhapjes, broodjes garnalen en andere snacks. Voor zoetere snacks is er Desserted, een gloednieuwe milkshakebar met klassieke milkshakes, maar ook andere lekkernijen en drankjes voor volwassenen.

Voor exclusief dineren kunnen passagiers terecht in de Empire Supper Club in New York stijl met livemuziek in de buurt van Central Park. Op het 8-gangen premium menu staat o.a. kaviaar en wagyu, elk gecombineerd met geselecteerde dranken. Een andere optie om op stand te eten is het privédiner Celebration Table VIP voor 12 passagiers in de AquaDome.

Eten voor families

De familiebuurt aan boord van Icon of the Seas is Surfside, waar zich meerdere eetgelegenheden bevinden die speciaal zijn afgestemd op gezinnen.

Surfside Eatery is een nieuw buffetrestaurant met kindvriendelijke gerechten voor ontbijt, lunch en diner, met een volwassen twist voor ouders. Verder kan bij Pier 7 de hele dag worden gebruncht met kenmerkende gerechten uit Californië zoals surf-en-turf taco’s.

Snelle snacks kan je afhalen bij Surfside Bites zoals popcornkip, hamburgers en donuts met kaneelsuiker. Verder is bij Sprinkles de de hele dag door ijs verkrijgbaar.

Royal Caribbean klassiekers

Naast alle nieuwe restaurants ontbreken ook de vertrouwde Royal Caribbean-klassiekers niet zoals Playmakers Sports Bar & Arcade met pubfood, Sorrento’s voor pizza’s, het Windjammer buffet voor een scala aan internationale gerechten, Chops Grille, Giovanni’s Italian Kitchen & Bar en Coastal Kitchen.

Icon of the Seas is momenteel in aanbouw bij de Meyer Turku scheepswerf in Finland en maakt in januari 2024 haar debuut. Het schip (250.800 brutotonnage) krijgt als thuishaven Miami en zal 8-daagse cruises varen naar het Oost-Caribisch en West-Caribisch gebied.

Wil jij volgend jaar met de nieuwe Icon of the Seas varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger