Cruisereiziger
Wereldcruise

MSC Cruises onthult MSC World Cruise 2025

MSC Cruises heeft aangekondigd dat haar MSC World Cruise 2025 vanaf nu kan geboekt worden. Het cruise-programma bestaat uit een 116-nachten durende reis rond de wereld van begin januari tot eind april waarin 50 bestemmingen worden aangedaan in 21 landen. Het cruiseschip MSC Magnifica reist naar niet minder dan 5 continenten op deze wereldcruise naar de verste uithoeken. Passagiers kunnen kiezen om de volledige route mee te varen met MSC Magnifica of voor een korter segment.

De wereldcruise biedt een grote mediterrane rondreis door Europa, gaat dan naar Zuid-Amerika via Casablanca en Kaapverdië en vervolgens naar Rio, Buenos Aires, de Falklandeilanden, Argentinië, de besneeuwde bergen van Ushuaia, Chili’s Valparaíso en nog veel meer. De cruise rond de wereld vaart vervolgens naar de Stille Oceaan via Tahiti, Frans Polynesië en de Cookeilanden, daarna gaat het naar de kustlijnen van Nieuw-Zeeland en Australië. Op deze cruise zullen de passagiers o.a. Bali, Singapore, Maleisië, Phuket en Colombo kunnen ontdekken. Daarna gaat het schip terug naar Europa door de Rode Zee en het Suezkanaal om Jordanië en Egypte te ontdekken.


Onderdeel van het pakket dat voor deze wereldcruise wordt aangeboden zijn 15 excursies aan wal. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om vooraf of tijdens de cruise extra excursies te boeken. Het tarief omvat ook een Dine & Drink Pakket en 30% korting op waspakketten. Leden van de MSC Voyagers Club profiteren van 5% korting en driedubbele lidmaatschapspunten op het moment van boeken.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises zegt: “De MSC World Cruises zijn iconisch in de cruise-wereld, en heel erg in trek bij zowel ervaren als nieuwe cruise-reizigers. Het programma van MSC World Cruise 2025 staat garant voor een ongelofelijk avontuur vol spanning en emotie. De faciliteiten aan boord van MSC Magnifica zorgen daarenboven voor een onvergetelijke wereldreis in alle comfort.”

De MSC World Cruise 2025 is vanaf heden boekbaar bij:

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger