Cruisereiziger
Specialiteitenrestaurant

Nieuw menu bij Canaletto op Holland America Line schepen

Verse pasta, gemaakt aan boord en authentieke Italiaanse gerechten staan centraal op het vernieuwde Canaletto-menu van de Holland America Line schepen. Gasten die dineren in het Canaletteo specialiteitenrestaurant kunnen genieten van een maaltijd met verschillende nieuwe selecties, samen met de favorieten die op het menu blijven staan.

Canaletto biedt een typisch Italiaanse ervaring. Zo wordt alle pasta aan boord vers gemaakt door de vakkundig opgeleide chef-koks van Holland America Line. Het vernieuwde menu biedt een driegangenmaaltijd met kleine gerechten, zelfgemaakte pasta’s en voorgerechten en desserts, naast een special van de dag.

“De pasta die we aan boord maken is uitzonderlijk en we willen dat het vernieuwde menu een Italiaanse ervaring blijft weerspiegelen met de nadruk op versheid en authenticiteit”, zegt Michael Stendebach, Vice President Food and Beverage van Holland America Line. “Elke gang heeft een selectie die de smaken van Italië aan boord brengt, ongeacht waar onze schepen varen, en de update voegt een aantal mooie nieuwe gerechten en cocktails toe.”

Kleine schotels, grote smaken

Gasten kunnen hun maaltijd bij Canaletto beginnen met een klein voorgerecht. De immer populaire Antipasto Plate bevat prosciutto di parma, finocchiona salami, truffelsalami, Terre Ducali coppa, Parmigiano Reggiano en Siciliaanse olijven. Andere opties zijn gehaktballen van kalfsvlees en salie, burrata, Canaletto-salade en gegrilde tijgergarnalen.

Hoofdgerechten

De verse pasta is de ster van de hoofdgerechten. Nieuwe gerechten zijn daarnaast Casarecce Pesto Genovese, Italiaanse worst Paccheri, aangebraden mediterrane zeebaars en mosselen, sint-jakobsschelp en Calamari Trenette. Terugkerende favorieten zijn Chianti-Braised Beef Short Rib en Herb and Parmesan Crusted Chicken Breast. Ossobuco, voorheen een special van één keer per week, wordt nu dagelijks aangeboden.

Verrukkelijke Italiaanse desserts

Italië staat bekend om de geweldige zoetigheden, en het menu van Canaletto biedt een selectie van traditionele desserts, waaronder Tiramisu, Lemon Ricotta Baked Cheesecake, Chocolate Hazelnut Tart, Affogato en een trio van gelato. Ook de gelatos (ijs) worden aan boord dagelijks vers gemaakt.

Cocktails bevatten Italiaanse favorieten

Naast de keuken accentueren nieuwe cocktails de opgefriste menukaart. Gasten kunnen saluti zeggen met een Aperol Spritz, Spumoni (gemaakt met Holland America Line’s eigen De Lijn Gin), Tuscan Lemon Drop en een Canaletto Bellini met een selectie fruitpuree. Het menu bevat ook een selectie mousserende, witte en rode wijn, evenals bier en digestieven.

Voor een diner bij Canaletto betaal je een toeslag van $ 25 per persoon. Dit restaurant is inbegrepen als een speciale dineroptie onder het “Have it All” -pakket.

Ook lekkere trek gekregen? Bekijk de Holland America Line cruises bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger