Cruisereiziger
Doop

LIVEBLOG: Binnenkijken op de gloednieuwe MSC Euribia

Aanstaande donderdag vindt in het Deense Kopenhagen de doopceremonie plaats van het meest milieuvriendelijke schip in de vloot van MSC Cruises, MSC Euribia. Hollywoodster en Oscar-winnares Sophia Loren zal voor de 19de keer de rol van doopmoeder vervullen voor het tweede schip in de vloot van de Italiaanse cruisemaatschappij dat wordt aangedreven door LNG, de schoonste en meest efficiënte brandstof die momenteel op commerciële schaal beschikbaar is.

Op weg naar haar dooplocatie zal het derde schip in de Meraviglia Plus-klasse, naast MSC Grandiosa (2019) en MSC Virtuosa (2021), dinsdag voor de allereerste keer haar opwachting maken in Amsterdam. Ze verblijft van 07:00-17:00 uur aan de kade bij Cruise Port Amsterdam.

Ben jij benieuwd hoe de MSC Euribia er van binnen uitziet? Miriam stapt dinsdag aan boord om het schip te verkennen en mee te varen naar Kopenhagen om verslag te doen van de doop op deze pagina, FacebookTwitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de MSC Euribia? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Na het evenement begint MSC Euribia deze zomer met het varen van tochten van 7 nachten in Noord-Europa vanuit Kiel in Duitsland en Kopenhagen naar de Noorse fjorden, waaronder Geiranger, Ålesund en Flaam.

Wil jij ook cruisen met de MSC Euribia van MSC Cruises? Bekijk de cruises en boek via:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!