Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

AIDA Cruises is ook dit jaar exclusieve eventpartner van Kieler Woche

AIDA Cruises zal ook dit jaar de exclusieve eventpartner zijn van de ‘Kieler Woche’, het grootste zeil- en zomerfestival ter wereld dat jaarlijks meer dan drie miljoen bezoekers trekt. Van 17 juni tot en met 25 juni zal de Duitse rederij zich volop presenteren in de Duitse havenstad o.a. met een groot AIDA-paviljoen aan land en drie cruiseschepen op het water.

AIDA-fans kunnen de Kieler Woche op vier reizen meemaken: AIDAnova vaart 7- en 14-daagse cruises naar Noorwegen en Denemarken op respectievelijk 17 en 24 juni. AIDAluna neemt haar passagiers mee naar de “Hoogtepunten bij de poolcirkel” op 23 juni voor 17 dagen van/naar Kiel, en AIDAbella zet koers naar de “Noordse eilanden met IJsland” op 25 juni van/naar Kiel. Alle cruises varen langs de Kieler Fjord.

Op het AIDA-paviljoen, genaamd ‘AIDA Urlaubswelt’ worden bezoekers aan wal meegenomen op een reis door de wereld van het cruisen. Direct aan de Kiellinie, ter hoogte van de Reventlou-brug, zal AIDA zich presenteren via een twee verdiepingen tellende paviljoen (200 m²) met het grootste buitenterras en een AIDA-kusstop als selfieplek. Tevens kan er een kijkje worden genomen in een originele hut van de AIDAcosma. De AIDA reisadviseurs geven informatie over de vakantiereizen met de AIDA schepen. Verder is er een AIDA verloting en zijn er andere verrassingen voor grote en kleine cruise fans. AIDA sponsort ook de hoofdprijs van de liefdadigheidsactie “Sport for Kids”: een reischeque ter waarde van EUR 2.500,-. ‘AIDA Urlaubswelt’ bestaat voor 95 procent uit herbruikbare materialen, die weer worden gebruikt voor komende evenementen.

Het hoogtepunt van de Kieler Woche dit jaar is op zondag 25 juni de afsluitende drone- en lichtshow “Sternenzauber über Kiel” die de hemel zal verlichten.

Foto: AIDA Cruises/Christian_Lietzmann

Cruises van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger