Cruisereiziger
Eten en drinken

Carnival presenteert plan voor uitbreiding menu in hoofdrestaurants

Carnival Cruise Line gaat het aanbod in de hoofdrestaurants de komende maanden uitbreiden om meer variatie te brengen. Het gaat om bijna 60 nieuwe gerechten die zullen roteren in de hele vloot. De verbeteringen zullen vanaf 17 juni op de Carnival Dream worden uitgetest en in het najaar in de hele vloot worden doorgevoerd.

In samenspraak met Chef Culinary Officer Emeril Lagasse heeft het culinaire team elk aspect van het hoofdmenu van de vloot geëvalueerd en nieuwe opties bedacht.

De nieuwe menu’s van de hoofdrestaurants zullen ook bestaan uit gerechten van de populaire specialiteitenrestaurants van Carnival, zodat meer passagiers kunnen genieten van de grote verscheidenheid aan eten die op de hele vloot wordt aangeboden. De chef-koks van Carnival zijn ook bezig met grotere porties voor bepaalde gerechten, samen met extra vegetarische opties en salades als voorgerecht.

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger