Cruisereiziger
Prijsvraag

Win een exclusief MSC Euribia cadeaupakket!

MSC Cruises heeft met haar nieuwe MSC Euribia het duurzaamste schip in de vloot in gebruik genomen. Miriam was vorige week op uitnodiging 4 dagen aan boord van MSC Euribia van MSC Cruises om de doopceremonie mee te maken en het gloednieuwe schip te verkennen.

Speciaal voor de gelegenheid verloten we een exclusief MSC Euribia cadeaupakket (met een badlaken, opbergzakjes en sleutelhanger, die alleen aan boord verkrijgbaar zijn).

Wat moet je doen?

Stuur uiterlijk vrijdag 23 juni 2023 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Op welke brandstof vaart MSC Euribia?

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande artikelen:

Heel veel succes!

Wil jij ook cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek via:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger