Cruisereiziger
Bestemmingen

Maak met Clara van Clara’s Choice een unieke Alaska reis op de Nieuw Amsterdam

In augustus begeleidt cruisespecialist Clara Gruben een Alaska-cruise van Holland America Line inclusief een bezoek aan de unieke Kenai fjords en Denali National Park. Eén van de mooiste vaargebieden ter wereld met een adembenemende natuur zoals bijvoorbeeld de zeer indrukwekkende Glacier Bay en niet te missen bestemmingen in Alaska. Een groepsreis met veel voordelen en toch met individuele vrijheid. Er is nog één laatste 2-persoonsbalkonhut (met vrij uitzicht) beschikbaar!

Wat is inclusief?

🚢  Aan boord van de Nieuw Amsterdam van Holland America Line
🗓️  Van 15 tot 28 augustus 2023
🚍  Uniek bezoek aan Kenai Fjords National Park
🚍 Excursies inbegrepen: o.a. een treinreis in Skagway en stadstour in Vancouver
✈️  Met vliegreis van KLM/Delta, uitstekend hotel in Anchorage en alles transfers
🚢  Veel extra’s, zoals fooien inbegrepen
🚢  Nederlandse reisbegeleiding door cruise-expert Clara Gruben

Lees dit na in de brochure.

Prijzen

Deze complete reis is beschikbaar vanaf € 5.599 per persoon (aanbod geldig tot 22 juni a.s.). Hebt u Alaska op uw bucket-list staan? Dit is uw kans! Neem snel contact op met Clara en reis mee!

Email Clara direct: clara@claraschoice.nl

of laat een reactie achter op https://www.claraschoice.nl/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)