Cruisereiziger
Telecommunicatie

Scenic Group biedt Starlink aan op alle schepen in 2023

Scenic Group, het moederbedrijf van Emerald Cruises en Scenic Cruises, voegt dit jaar Starlink internet service toe aan de gehele vloot van beide merken om meer betrouwbare connectiviteit te bieden waar ook ter wereld.

De Scenic Eclipse II is al uitgerust met Starlink bij haar doop op 3 juni; de Emerald Azzurra zal de service eind juni ontvangen, gevolgd door de Emerald Sakara in augustus en de Scenic Eclipse tegen het einde van het jaar.

Scenic sluit zich nu aan bij tal van andere rederijen die reeds gebruik maken van de satellietgebaseerde internetdienst van SpaceX voor snellere en betrouwbaardere internetdiensten overal ter wereld, waaronder Carnival, Norwegian, Royal Caribbean, Hurtigruten enz..

Cruises met Scenic Cruises zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Yacht Cruise Company

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger