Cruisereiziger
Bestemmingen

Nieuwe collectie cruises 2025-2026 voor Regent Seven Seas Cruises

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft de Voyage Collection voor 2025-2026 gepresenteerd. Op het cruiseprogramma staan diverse nieuwe cruises en routes met maar liefst nieuwe 29 havens op ‘s werelds meest gewilde bestemmingen waar Regent’s schepen nooit eerder aanmeerden. Gasten kunnen nu al hun interesse kenbaar maken en vanaf 21 juni 2023 kan er daadwerkelijk geboekt worden.

164 nieuwe routes

The World’s Most Luxurious Fleet™ vaart 164 nieuwe routes – een overweldigende culturele beleving is verzekerd. Bestemmingen over de hele wereld worden aangedaan – van de vaste favorieten als Alaska, het Caribisch gebied, het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa tot verre bestemmingen als Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Zuid-Amerika en het zuidelijk deel van de Pacific. Ook zijn er in de collectie 9 nieuwe routes – meer dan andere jaren – in Afrika en rond het Arabisch Schiereiland opgenomen en kunnen gasten voor het eerst in Doha, Qatar en Port Louis, Mauritius aan boord komen.

De trips variëren van 7 overnachtingen tot de epische World Cruise 2026 met 154 overnachtingen. Ook staan er vijf adembenemende Grand Voyages op het programma die de moderne avonturier en ontdekkingsreiziger zullen aanspreken. Andere hoogtepunten van de Collection zijn:

  • Vijf nieuwe havens in Madagaskar.
  • Twee rondreizen met 14 overnachtingen in Alaska op Seven Seas Explorer.
  • Seven Seas Splendor met een seizoen in Noord-Amerika.
  • Tweemaal een passage door het Panamakanaal op het nieuwste schip van Regent, Seven Seas Grandeur.
  • Het eerste cruiseseizoen zal Seven Seas Grandeur ook Noord-Europa bezoeken.
  • 124 overnachtingen aan boord in zeer populaire havens zoals Istanbul in Turkije, Bangkok in Thailand en Luxor (Safaga) in Egypte.

Onvergetelijke ervaringen

“Onze Voyage Collection 2025-2026 biedt gasten een onvergetelijke ervaring. Stuk voor stuk staan de routes garant voor overweldigende indrukken van altijd al populaire tot meer unieke bestemmingen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn trots op de ongekende beleving die wij onze gasten op een cruise met Regent kunnen bieden. Gasten bevaren de zeeën in alle comfort – de exquise all-suite accommodatie, de uitzonderlijke persoonlijke service en de buitengewone keuken van onze specialiteitenrestaurants aan boord – en zij krijgen de gelegenheid nieuwe en bekende bestemmingen te ontdekken tijdens excursies aan land naar keuze. Onze cruises zijn de meest luxueuze manier om de wereld te ontdekken.”

Veel excursies inclusief

De Voyage Collection 2025-2026 van Regent Seven Seas Cruises is als een duik in de rijke lokale cultuur. Luxe reizigers zullen de meest bijzondere bestemmingen ter wereld ervaren als nooit tevoren. Gasten hebben in elke haven die wordt aangevaren, keuze uit een scala aan landexcursies voor een kennismaking met de lokale cultuur of uit een indrukwekkend programma aan Regent Choice-excursies van Epicurean Explorer Tours en Wellness Tours tot Eco-Connect en Behind the Design Tours.

Aan boord van elk van de stijlvolle schepen genieten reizigers van ultiem comfort en ongeëvenaard veel ruimte. De cruisereizigers staat, mede vanwege het ongekend hoge aantal bemanningsleden per gast, de beste service en verzorging te wachten tijdens hun ontdekkingsreis naar de meer dan 500 bestemmingen wereldwijd. Dineren aan boord van de Regent cruiseschepen is een ervaring apart. Fijnproevers halen hun hart op in de sensationele specialiteitenrestaurants – van het geliefde Franse restaurant Chartreuse, het verfijnde Prime 7 steakhouse, de authentieke Italiaanse keuken in Sette Mari tot Compass Rose met een wisselend menu.

Bij de prijs van de cruise zijn inbegrepen, gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en op het buitendek, de mooiste wijnen en sterke dranken,  entertainment, onbeperkte toegang tot internet, wasservice, fooien en voor gasten in Concierge suites en hoger een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Een brochure met de nieuwe Voyage Collection 2025-2026 van Regent is beschikbaar. Zie voor meer info ook:  https://www.rssc.com/2025-2026-voyage-collection-debut.

Je boekt Regent Seven Seas Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger