Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Kampioen freestyle voetbal verbreekt wereldrecord op Symphony of the Seas

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat wereldkampioen freestyle voetbal Liv Cooke een nieuw wereldrecord heeft neergezet als onderdeel van een evenement aan boord van Symphony of the Seas.

Cooke voltooide met succes 76 afwisselende ‘cross-overs’, waarmee zij het vrouwenrecord “Meeste afwisselende cross-overs zittend met een voetbal in 30 seconden ” verbrak tegen de achtergrond van het AquaTheater op Symphony of the Seas. Het nieuwe record is Cooke’s zevende wereldrecord en haar eerste behaald aan boord van een cruiseschip.

“Symphony of the Seas is ongelooflijk, er is zoveel te doen. Ik kon dus geen uniekere plek bedenken om mijn nieuwste record te behalen”, zei freestyle kampioen Cooke op de Sympony of the Seas. “Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen buiten mijn comfortzone, dus ik ben ‘hyped’ dat ik deze uitdaging heb volbracht.”

“Als je op een schip als dit bent of op vakantie bent en toegang hebt tot activiteiten die je normaal niet doet, probeer het dan eens”, vervolgde Cooke.

Nieuwsgierig naar dit schip? Bekijk deze bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!