Cruisereiziger
Uitdokken

[Update] Carnival Jubilee verlaat vrijdagavond het droogdok bij Meyer Werft

Het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Jubilee, zal aanstaande vrijdag, 21 juli 2023, het overdekte bouwdok II (hal 6) van Meyer Werft verlaten. Het uitdokken van het schip, dat volgens planning in december haar debuut zal maken, zal naar verwachting om 20:30 uur in Papenburg starten. Aansluitend zal het worden aangemeerd bij de afbouwpier van de scheepswerf. De tijden zijn onder voorbehoud vanwege de weersomstandigheden.

Carnival Jubilee vertrekt op zaterdag 22 juli om 12.00 uur kort vanaf de pier om diverse testen uit te voeren op de boegschroeven en stabilisatoren.

In augustus staat de Eemstocht en de eerste proefvaart op het programma. Na de oplevering en de trans-Atlantische overtocht zal de Carnival Jubilee op 23 december 2023 vertrekken voor haar eerste reis vanuit Galveston, gevolgd door wekelijkse afvaarten het gehele jaar door. De cruises doen o.a. Cozumel en Costa Maya in Mexico en Roatan in Honduras aan.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!