Cruisereiziger
AccommodatieBuitenhut met balkonEenpersoonshut

Mein Schiff 8 biedt voor allereerste keer 1-persoons balkonhutten

Het achtste schip in de Mein Schiff-vloot van TUI Cruises, het eerste in een nieuwe klasse schepen, belooft haar gasten een nieuw gevoel van welzijn te ervaren, ook in hun hutten. Naast de binnen- en buitenhutten voor alleenreizenden, die al beschikbaar zullen zijn op Mein Schiff 7, biedt het achtste schip nu ook 1-persoons balkonhutten. Een echte noviteit voor de Duitstalige rederij. TUI Cruises speelt hiermee in op de wensen van veel gasten die als single reizigers vanaf hun balkon de zee willen zien. Een hoogtepunt van deze hutten: gasten kunnen direct vanuit het bed genieten van het uitzicht op zee.

Zoals gebruikelijk, ruim en in een nieuw ontwerp, bieden de binnen-, buiten- en balkonhutten  aan boord de vrijheid en opbergruimte die cruisefans nodig hebben voor met z’n tweeën of als gezin (tot zes personen in de familie buitenhutten). Het hoge aandeel balkonhutten wordt opnieuw aanzienlijk verhoogd tot 85%.

“Toen we dit schip aan het plannen waren, was het belangrijk voor ons dat er nieuwe ontwikkelingen zouden zijn op alle gebieden die de gasten wilden. Daarom bieden we op dit schip voor het eerst balkonhutten aan voor individuele reizigers”, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises. “Het hoge aandeel balkonhutten en de bijzonder royale verhouding tussen gasten en kamers zijn kenmerkend voor de Mein Schiff-vloot. Dat zal ook met dit schip zo blijven.”

Het achtste schip in de Mein Schiff-vloot van TUI Cruises, het eerste in een nieuwe klasse schepen, belooft haar gasten een nieuw gevoel van welzijn te ervaren, ook in hun hutten. Naast de binnen- en buitenhutten voor alleenreizenden, die al beschikbaar zullen zijn op Mein Schiff 7, biedt het achtste schip nu ook 1-persoons balkonhutten

Lees hier alles wat je wilt weten over 1-persoons hutten >>
Bekijk hier de nieuw ingerichte balkonhutten voor 2 personen:

Boek je TUI cruise bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Mein Schiff 8 biedt voor allereerste keer 1-persoons balkonhutten

  • Zeer GOED dat men nu ook eens aan de alleenreizende medemens denkt, de “singles” die tot nu toe eerst een hoge toeslag moesten betalen, dan een binnenhut voor de singles, en nu vervolgens ook een rederij die blijkbaar ontdekt heeft dat een single ook hetzelfde comfort wenst als niet singles. Dat men daar in de cruise wereld niet eerder aan gedacht heeft. Te lang is gedacht dat de wereld alleen bestaat uit man, vrouw, zoon en dochter, maar de samenleving bestaat uit meerdere soorten van mensen, soms met z’n tweetjes, of al dan niet door omstandigheden in hun uppie. Als de meerprijs voor een 1 persoonshut met balkon maar evenredig is, dan wil ik er wel mee cruisen, heb toch al zes keer met TUI airline gevlogen, nu eens het ruime sop er mee opgaan. Wie volgt dit goede voorbeeld ?

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger