Cruisereiziger
Aanbieding

Aanbieding Holland America Line: Have it all + fooien + Elite drankpakket + premium wifi

Geldig van augustus tot 30 september 2023.

Holland America Line heeft nu de aanbieding dat je bij boeking van een 2024 cruise en een Have It All pakket boekt extra voordeel ontvangt:  fooien (crew appreciation), gratis upgrade naar het Elite drankpakket en premium wifi.

Bij Have it all ontvang je altijd al:

  • tegoed voor landexcursies,
  • specialiteitendiner(s) (hoeveelheid afhankelijk van cruise lengte)
  • Signature-drankenpakket en
  • wifi

Bekijk snel de Holland America Line cruises bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger