Cruisereiziger
Themacruise

MSC Cruises voor het eerst titelsponsor in België met de Formule 1

MSC Cruises en Formule 1 bereikten afgelopen weekend samen een nieuwe mijlpaal met de organisatie van de eerste Grand Prix met MSC Cruises als titelsponsor.

De FORMULA 1® MSC CRUISES BELGIAN GRAND PRIX 2023 werd gehouden op het iconische circuit van Spa-Francorchamps in België van 28 tot 30 juli 2023. Als titelsponsor en Global Partner van de Formule 1 bracht MSC Cruises haar wereldwijde bereik naar dit evenement. Motorsportliefhebbers en gasten van MSC Cruises waren getuige van de samenwerking van twee merken van wereldklasse. Als titelsponsor had MSC Cruises een nog grotere zichtbaarheid op het circuit, met haar merk prominent aanwezig op de start-finishlijn en andere belangrijke locaties rond het adembenemende snelle circuit.

Bovendien werden de trofeeën voor de winnende coureur en constructeur gezamenlijk ontworpen door MSC Cruises om het unieke karakter van dit evenement nog meer in de kijker te zetten.

MSC Cruises Trofee

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, speelde een belangrijke rol tijdens de podiumceremonie: “De titelsponsor zijn in België is de volgende mijlpaal in onze samenwerking met Formula 1®. Een MSC Cruises trofee werd uitgereikt (aan Max Verstappen, red.) tijdens de Formule 1® podiumceremonie; een ongelooflijk moment om het succes van de coureurs te vieren en het teamwerk te erkennen dat gepaard gaat met het leveren van winnende resultaten. Het was voor mij een echte eer om namens MSC Cruises deel te nemen aan dit speciale moment en de winnaars de trofee te overhandigen.”

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux licht eveneens toe, “Het was een hele eer om titelsponsor te zijn van de FORMULA 1 MSC CRUISES BELGIUM GRAND PRIX 2023. Deze samenwerking gaf ons de ongelofelijke kans op wereldwijde bekendheid met een wereldberoemd merk dat onze waarden deelt. We waren verheugd om de opwinding en passie die onze twee merken verenigen te laten zien aan fans uit België en de rest van de wereld.”

Verblijf aan boord van MSC Cruises schepen

Als onderdeel van de wereldwijde samenwerking zal MSC Cruises schepen positioneren naast races tijdens bepaalde Grand Prix™-weekenden, om een unieke gastvrijheidservaring te bieden van het schip naar het circuit. De eerste van deze evenementweekenden vindt plaats in november in Abu Dhabi, voor de laatste race van het seizoen 2023, met meer races in 2024.

MSC Virtuosa brengt het Grand Prix™ weekend door aan de kade en biedt sportfans een unieke combinatie van accommodatie van wereldklasse, ongeëvenaarde gastvrijheid en handig vervoer, inclusief VIP-pakketten om ervoor te zorgen dat het raceweekend een onvergetelijke ervaring wordt. Dit aanbod zal worden uitgebreid naar andere bestemmingen, met andere schepen, vanaf de start van het seizoen 2024.

Op MSC Virtuosa tijdens Abu Dhabi Grand Prix

Fans kunnen nu hun complete F1 ervaring boeken, van hun accommodatie aan boord van de MSC Virtuosa tot entree voor het circuit tijdens de Etihad Abu Dhabi Grand Prix™ 2023.

MSC Virtuosa doet dienst als drijvend hotel tijdens het Grand Prix™ weekend in de Abu Dhabi Cruise Terminal en biedt comfortabele en stijlvolle staterooms met gebruik van faciliteiten aan boord. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die accommodatie, racetickets en exclusieve backstage toegang combineren met F1® Experiences om het weekend echt onvergetelijk te maken.

Meer informatie over deze cruises >
De pakketten beginnen met de optie CABIN ONLY voor degenen die al toegang hebben tot het circuit, of CABIN + F1® TICKET met toegang tot de tribune. Er zijn ook Premium pakketten beschikbaar, zoals de CABIN + F1® EXPERIENCE optie met iconische activiteiten op het circuit of de exclusieve CABIN + F1® PREMIUM HOSPITALITY optie met toegang tot premium hospitality ruimtes (Turn 1 Suite, Paddock Club of Legend), evenals activiteiten achter de schermen zoals de Pit Lane Walk, een rondleiding over het circuit op een truck, een ontmoeting met F1® persoonlijkheden en nog veel meer.

Er zijn veel accommodaties beschikbaar, allemaal met halfpension (ontbijt en diner), gratis Wi-Fi en transfers van en naar het evenement. De Abu Dhabi cruiseterminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit. Door aan boord van het schip te verblijven, kunnen gasten profiteren van gratis transfers voor comfortabel reizen tijdens het weekend.

De MSC Virtuosa blijft 4 nachten aangemeerd, van 23 tot 27 november 2023.

Bekijk deze cruises >

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger