Cruisereiziger
CruisemaatschappijLandarrangement

Regent Seven Seas Cruises presenteert Iconic Explorations Collection landprogramma

Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuwe Iconic Explorations Collection gepresenteerd.  In de vijf premium landprogramma’s zijn populaire bestemmingen opgenomen. Passagiers krijgen de gelegenheid om voorafgaand aan of aansluitend op hun cruise de lokale hoogtepunten aan land te ontdekken tijdens een trip met drie of vier overnachtingen. Deze programma’s kunnen worden geboekt in combinatie met een select aantal cruises in 2024 en 2025.

Passagiers hebben tijdelijk keuze uit een reeks bijzondere landtrips. Ze ontdekken wonderen der natuur en vergapen zich aan de prachtigste landschappen. Hun avontuur op zee wordt aangevuld met een onvergetelijke beleving aan land — van de spannende jungle van Angkor Wat in Cambodja tot Phinda Game Reserve in Zuid-Afrika en van de markante schoonheid van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro tot de ontzagwekkende watervallen van Iguaçu.

Inclusief overnachtingen

De premium landprogramma’s met drie of vier overnachtingen zijn inclusief verblijf in een luxe hotel of lodge, transfers, een select aantal maaltijden en excursies. De Iconic Explorations Collection is het perfecte voorspel of de gedroomde grand finale van een heerlijke en zorgeloze cruise aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet. Gasten kunnen bijvoorbeeld hun Cape to Coast cruise met 14 overnachtingen aan boord van Seven Seas Voyager met vertrek op 12 januari 2024 uitbreiden met een Phinda Safari inclusief drie overnachtingen voorafgaand aan de cruise. Zo maken zij een inspirerende luxe reis met 17 overnachtingen in totaal.

Majestueuze tempels of epische watervallen

Andere interessante premium landprogramma’s die in combinatie met de cruise geboekt kunnen worden, zijn:

Angkor Wat — tijdens de trip met drie overnachtingen bezoeken gasten de majestueuze tempels in de jungle van Cambodja en duiken zij onder in de rijke historie van Angkor. Het premium landprogramma Angkor Wat kan worden geboekt in combinatie met vier cruises in Azië aan boord van Seven Seas Voyager of Seven Seas Explorer.

Iguazu Falls — een trip met drie overnachtingen vanuit Buenos Aires naar de epische watervallen van Iguaçu, een van ‘s werelds meest verbluffende wonderen der natuur. Het premium landprogramma kan worden geboekt in combinatie met twee cruises in Zuid-Amerika aan boord van Seven Seas Splendor

Rio & Iguazu Falls — een trip met vier overnachtingen vanuit Rio de Janeiro met een bezoek aan highlights van de Braziliaanse stad en aansluitend de watervallen van Iguaçu.

Het premium landprogramma Rio & Iguazu Falls kan worden geboekt in combinatie met een trans-Atlantische cruise aan boord van Seven Seas Voyager.

Iguazu Falls & Jungle Life

— een trip met vier overnachtingen naar het binnenland, waar gasten onder andere een culturele ontmoeting zullen hebben met de Guarani, een inheemse stam.

Het premium landprogramma Iguazu Falls & Jungle Life kan worden geboekt in combinatie met drie cruises in Zuid-Amerika aan boord van Seven Seas Voyager en Seven Seas Splendor.

Phinda Safari
Ga op safari en spot de iconische Zuid-Afrikaanse flora en fauna tijdens deze reis met drie overnachtingen naar het magische Phinda Game Reserve. Het premium landprogramma Phinda Safari kan worden geboekt in combinatie met twee trans-Atlantische cruises aan boord van Seven Seas Voyager of Seven Seas Splendor.

Bij de all-inclusive reis zijn naast het premium landprogramma vóór of na de cruise ook inbegrepen: onbeperkte landexcursies, gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, de mooiste wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en meer.

Iconic Explorations landprogramma’s zijn tot en met 31 augustus 2023 beschikbaar bij nieuwe boekingen.

Boek Regent Seven Seas Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger