Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises opent de verkoop voor het winterseizoen 2024/2025

MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor haar cruises in het winterseizoen 2024/2025. Het betreft een breed scala aan routes, zowel qua duur als bestemmingen over de gehele wereld. De cruisemaatschappij zal binnenkort meer details onthullen van haar 2024/2025 winterseizoen programma in Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onderstaande cruises in andere regio’s zijn reeds in de verkoop gegaan.

NOORD-AMERIKA EN DE CARAÏBEN

MSC Meraviglia versterkt de reeds sterke aanwezigheid van MSC Cruises in Noord-Amerika. Ze zal haar cruises voortzetten vanuit New York City, met een ruime keuze aan routes variërend van 7 tot 11 nachten. Passagiers krijgen de kans om deze beroemde stad voor en na de cruise te verkennen, terwijl ze genieten van de winterse warmte van het Caribisch gebied, waaronder Orlando (Port Canaveral); Nassau, de Bahama’s en MSC Cruises’ privé-eiland, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Tegelijkertijd vaart de MSC Seascape elke zaterdag vanuit Miami op routes van 7 nachten naar het oostelijk Caribisch gebied (Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Ocean Cay) en het westelijk Caribisch gebied (Jamaica, Kaaimaneilanden, Mexico en Ocean Cay).

Elke zondag biedt MSC Seaside ook cruises van 7 nachten vanuit Miami, afwisselend op Oost-Caribische routes (de Bahama’s, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek) en West-Caribische routes (Mexico, Honduras of Belize en de Bahama’s).

MSC Divina zal ook vanuit Miami vertrekken en elk van haar routes van 3 tot 10 nachten zal een tussenstop op het eiland Ocean Cay bevatten. Langere cruises brengen passagiers naar bestemmingen zoals Jamaica, Aruba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek en de Bahama’s.

MSC Seashore wordt gepositioneerd vanuit Port Canaveral, vlakbij Orlando, en biedt ook minicruises. Passagiers kunnen kiezen uit 3- en 4-nachten cruises naar de Bahama’s, met tussenstops in Ocean Cay, en 7-nachten cruises, met extra tussenstops in Cozumel en Costa Maya, Mexico.

MSC Virtuosa zal vanuit Fort-de-France, Martinique, een bijzondere Caraïbische ervaring bieden. Cruises van 7 nachten in het Midden- en Zuid-Caribisch gebied bieden passagiers een kans om te ontsnappen aan de winterkou en te genieten van de zon in de regio. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Guadeloupe, de Maagdeneilanden, St Martin, St Kitts en Nevis, Antigua en Barbuda, St Vincent en de Grenadines, Barbados, Grenada en St Lucia.

DE ARABISCHE ZEE

MSC Euribia, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, maakt zijn debuut in de regio vanuit Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en biedt cruises van 7 nachten met stops in Abu Dhabi en het Sir Bani Yas Island, beide ook in de VAE, Doha in Qatar en Manama in Bahrein.

DE MIDDELLANDSE ZEE

De MSC World Europa vertrekt elke zaterdag vanuit Marseille en biedt een mediterraan intermezzo van 7 nachten naar Genua, Rome (haven van Civitavecchia) en Sicilië (haven van Messina), Italië; Valletta, Malta; en Barcelona, Spanje.

NOORD-EUROPA

MSC Preziosa biedt elke zondag cruises van 7 nachten vanuit Hamburg, Duitsland. Passagiers kunnen bestemmingen verkennen zoals Brugge en Brussel (haven van Zeebrugge) in België, Rotterdam in Nederland, Parijs (haven van Le Havre) in Frankrijk en Londen (haven van Southampton) in het Verenigd Koninkrijk op vrijdag. Met een langer verblijf in elke haven kunnen passagiers het meeste uit hun tijd aan wal halen.

Daarnaast zal een cruise van 21 nachten met vertrek vanuit Le Havre op donderdag 9 januari 2025 passagiers meenemen naar de Canarische Eilanden, Madeira en Marokko.

DE RODE ZEE

MSC Musica biedt cruises van 7 nachten aan van Safaga in Egypte naar Jeddah in Saoedi-Arabië en Aqaba in Jordanië om de oude stad Petra te ontdekken. In Egypte doet het schip Sharm El-Sheikh en een tussenstop in de haven van Sokhna om de piramides van Caïro te ontdekken. Bij terugkeer in Safaga kan Luxor worden bezocht, beroemd om de Vallei der Koningen.

Interesse in deze cruises van MSC Cruises. Boek deze dan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger