Cruisereiziger
Ongeval

Carnival’s Mardi Gras redt koppel in nood

De bemanning van het cruiseschip Mardi Gras van Carnival Cruise Line heeft maandagochtend vroeg gehoor gegeven aan een oproep van de Amerikaanse kustwacht om een echtpaar van een zeilboot te redden.

Het echtpaar was gestrand op ongeveer 20 zeemijl van Castle Island op de Bahama’s. Mardi Gras was minder dan negen mijl van hen vandaan toen de oproep van de kustwacht werd ontvangen door de scheepsofficieren. Een reddingsboot van het schip pikte het koppel op van het vaartuig. Eenmaal aan boord werd de man opgenomen in het medisch centrum aan boord.

Mardi Gras is bezig aan een achtdaagse cruise naar de Caribbean die zaterdag vertrok vanuit Port Canaveral, Florida. Het schip vervolgde zijn geplande route naar Aruba, Bonaire en Grand Turk.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!