Cruisereiziger
Reisbureau

Nieuw in Nederland: Cruises van CruiseOnline.com

Vanaf deze zomer presenteert CruiseOnline zich officieel in Nederland en België als het nieuwste online cruise reisbureau. Al eerder zag je op Cruisereiziger advertenties staan, maar afgelopen zomer vond de lancering plaats. Eigenaar Faizal Siddiqui heeft het beste van zijn kennis en andere reisbureau gecombineerd in CruiseOnline.

Op CruiseOnline vind je inmiddels een grote selectie van rederijen: Holland America Line, Norwegian Cruise Line, AIDA Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Princess Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises.

Zelf je hut en vluchten uitzoeken

Op CruiseOnline.com kun je precies uitzoeken wat je zelf wilt. Wil je alleen een cruise boeken? Of een cruise inclusief vluchten en transfers? De keuzes zijn naar wens aan te klikken. Bovendien kan je zelf uitzoeken welke vluchten je wilt. Zo stel je zelf je ideale reis samen én zonder verborgen kosten, want de prijs is direct zichtbaar.

Direct Online boeken bij CruiseOnline

Mocht je na de boeking toch nog vragen hebben, dan staan er vakkundige cruise experts klaar die je telefonisch -zeven dagen in de week – te woord kunnen staan. Maar het allergrootste voordeel is dat je direct je hut, vliegtuig en boeking in orde kunt maken op de website. Je hoeft dus niet meer te wachten op een offerte.

 

Ga naar CruiseOnline >>

 

Bekijk een aantal cruises:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Alle bestemmingen >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Rederij/organisator >
AIDA Cruises
Azamara Club Cruises
Celebrity Cruises
Celestyal Cruises
Costa Cruises
Cunard
Elixir Cruises
Holland America Line
Hurtigruten
MSC Cruises
Nicko Cruises
Norwegian Cruise Line
Oceania Cruises
Princess Cruises
Regent Seven Seas Cruises
Royal Caribbean
Seabourn
Selectum Blu Cruises
Silversea Cruises
Star Clippers
TUI Cruises
Prijs
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger