Cruisereiziger
Bestemmingen

Scenic Eclipse en Scenic Eclipse II ontmoeten elkaar voor het eerst

Voor de eerste keer ooit hebben Scenic Eclipse en de Scenic Eclipse II zij aan zij gevaren. De rederij Scenic Cruises nam dit jaar de Scenic Eclipse II in ontvangst. Beide schepen ontmoetten elkaar bij Groenland, in het Qeqertarsuaq Kanaal, in West-Groenland.
“Bijeenkomen op zo’n afgelegen en spectaculair kanaal, ten noorden van de poolcirkel, is geweldig. We waren blij om de Scenic Eclipse II op zo’n speciale manier aan gasten aan boord van Scenic Eclipse voor te stellen. Alle gasten waren uitgenodigd om de ontmoeting te vieren met champagne en livemuziek op het observatiedek. Het was een heel emotioneel en leuk moment samen”, aldus Senior Kapitein Erwan Le Rouzic.
De ontmoeting vond plaats na de succesvolle reis van Scenic Eclipse door de Noordwest Passage. Scenic Eclipse II rondde een IJsland-Groenland reis af.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger