Cruisereiziger
AanbiedingBestemmingen

Holland America Line zorgt dit najaar voor Caribische sfeer

Wil je dit najaar in Caribische sfeer doorbrengen? Dan heb je geluk want rederij Holland America Line heeft een speciale aanbieding gelanceerd op geselecteerde 2023 en 2024 Caribbean cruises.

Boek nu voor 31 oktober en profiteer via de ‘Fly&Cruise’ aanbieding van cruises inclusief vluchten, 1 hotel overnachting voorafgaand de cruise en luchthaven transfers. Optioneel bij te boeken is het ‘Have It All’ pakket dat de reis compleet kan maken met een drankenpakket, wifi, diner in een specialiteiten restaurant en een tegoed voor excursies.

Met meer dan 50 afvaarten om uit te kiezen en van 7 tot 21 nachten, kunnen gasten een adembenemende bestemmingen verkennen terwijl ze genieten van het comfort en de elegantie waar Holland America Line bekend om staat.

Of je nu op zoek bent naar een zonovergoten vakantie, het verkennen van bruisende culturen of spannende avonturen op het water, de diverse routes van de premium cruiserederij komen tegemoet aan een breed scala aan interesses. Met vertrek vanuit Fort Lauderdale in Florida kunnen reizigers beginnen aan een unieke Caraïbische reis, van de rijke geschiedenis van Puerto Rico tot Holland America’s eigen stukje paradijs op Half Moon Cay, het best beoordeelde privé-eiland in de Bahama’s.

Gasten kunnen kiezen uit een aantal van de meest iconische schepen in de HAL-vloot, zoals o.a. Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Rotterdam, Eurodam, Zuiderdam en Zaandam, allemaal met ruime hutten, eetgelegenheden van wereldklasse en een scala aan activiteiten en entertainment aan boord.

Vanaf €1699 naar de Caribbean

Deze aanbieding van Holland America Line biedt het unieke voordeel dat je niet alleen een onvergetelijke cruise kunt maken langs de pittoreske eilanden van de Caribbean, maar ook nog eens aanzienlijk kunt besparen op je vliegtickets. Fly&Cruise tarieven starten vanaf € 1.699 per persoon, gebaseerd op dubbele bezetting, afhankelijk van lengte en bestemming. Belastingen, toeslagen en havenkosten zijn inbegrepen.

De aanbieding eindigt op 31 oktober 2023. Meer informatie vind je hier bij Holland America Line  en uiteraard bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)