Cruisereiziger
Privé-eiland

Nieuwe privé bestemming voor Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line heeft aangekondigd dat de naam van haar nieuwe bestemming op de Bahama’s Celebration Key gaat heten. De rederij gaat eind september de routes bekendmaken van de minimaal tien Carnival schepen die een bezoek zullen brengen aan de langverwachte exclusieve bestemming. Celebration Key is de eerste havenbestemming die exclusief is ontworpen voor gasten van Carnival Cruise Line. De naam is gebaseerd op de visie dat de bestemming een viering moet zijn van alles wat Carnival en de Bahama’s te bieden hebben voor een onvergetelijke vakantie. Eenmaal voltooid zal het jaarlijks twee miljoen gasten kunnen verwelkomen. In juli 2025 zijn de eerste gasten welkom.

“We werken zeer nauw samen met de regering van de Bahama’s en de havenautoriteit van Grand Bahama om ervoor te zorgen dat we het beste van Grand Bahama en zijn cultuur onder de aandacht brengen, gecombineerd met plezier zoals alleen Carnival dat kan bieden”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. . “Met een beroep op de natuurlijke schoonheid van Grand Bahama zal elke dag bij Celebration Key een viering zijn die onze gasten zelf hebben gemaakt met een verscheidenheid aan ervaringen en voor elk wat wils.”

Stranden

Grand Bahama is een noordelijk eiland van de Bahama’s en staat bekend om zijn adembenemende stranden, weelderige vegetatie en vriendelijke mensen. Celebration Key zal een unieke Bahamaanse ervaring bieden met een overvloed aan voorzieningen en voorzieningen, waaronder een anderhalve kilometer lang wit zandstrand, evenals door Bahamaanse beheerde winkels, eet- en drinkgelegenheden waar Carnival-gasten van kunnen genieten. Voor het ultieme gemak en maximale pleziertijd kan de aangrenzende cruisepier tegelijkertijd plaats bieden aan maximaal twee Excel-klasse schepen van Carnival, zodat gasten van het schip kunnen lopen en bij Celebration Key kunnen aankomen. In mei 2022 vond een baanbrekende ceremonie voor de bestemming plaats en de ontwerp-, engineering- en constructiewerkzaamheden zijn nu aan de gang.

De rederij en moedermaatschappij Carnival hebben momenteel al een aantal privé bestemmingen zoals Half Moon Cay (Bahama’s, ook gebruikt door Holland America Line), Amber Cove (Dominicaanse Republiek) en Princess Cay (Bahama’s).

Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger