Cruisereiziger
Persoonlijke blogRiviercruisenVoorbereiding

Bedrijfsuitje op een Cruiseschip : Ontdek de Mogelijkheden

Een bedrijfsuitje op een cruiseschip is een unieke en memorabele manier om de banden binnen het bedrijf te versterken, successen te vieren en de teamgeest te vergroten. Met het water, rivier of oceaan, om je heen en de dynamiek van een levendig schip, biedt deze setting een perfecte combinatie van ontspanning en teambijeenkomsten. In dit artikel geven we je tips om een onvergetelijk bedrijfsuitje te vieren op een cruiseschip.

1. Adembenemende Locatie

Een van de grootste voordelen van het vieren van een bedrijfsfeest op een cruiseschip is uiteraard de unieke locatie. Je kunt ervoor kiezen om dit op een oceaanschip te doen die je deelt met tal van andere passagiers, óf op een kleiner zeeschip of zelfs een riviercruiseschip helemaal exclusief gereserveerd voor je bedrijf. Terwijl het schip rustig vaart, geniet je van een overheerlijk diner, van prachtige kamers (hutten geheten op een schip) en een steeds veranderend uitzicht op de omgeving. Je kunt zo’n maximaal 200 medewerkers op een riviercruiseschip meenemen.

2. Diverse Ruimtes en Activiteiten

Riviercruiseschepen bieden altijd een grote lounge aan waar je verschillende activiteiten kan laten plaatsvinden, van een presentatie tot aan een ultiem bedrijfsfeest dat in de kleine uurtjes doorgaat. Bovendien is het zonnedek bovenop het schip ook geschikt voor wat sportievere uitspattingen, ontspannend zoals yoga, of inspannender. Veel schepen bieden naar wens entertainment en activiteiten, zoals live muziek, dansvloer, of zelfs een thema-avond.

3. Culinaire Verwennerij

Een van de hoogtepunten van een bedrijfsfeest op een riviercruiseschip is de mogelijkheid om te genieten van heerlijke culinaire creaties. De meereizende chef-koks aan boord bereiden een scala aan gerechten, van verfijnde diners tot smakelijke hapjes en drankjes. Bovendien kunnen menu’s vaak worden aangepast aan specifieke dieetwensen en voorkeuren.

4. Team Building Activiteiten

Aan boord bieden riviercruiseschepen uitstekende mogelijkheden voor teambuilding. Denk aan workshops, seminars, of teamspellen die kunnen plaatsvinden in de verschillende ruimtes aan boord. Het unieke kader van een cruiseschip kan een inspirerende omgeving bieden om samen te werken en teamgeest te bevorderen. Ook kan je in de steden die je bezoekt een passende excursie organiseren. Heeft het bedrijf wellicht buitenlandse vestigingen om te bezoeken? Of een interessant museum wat te maken heeft met het bedrijf?

5. Professionele Dienstverlening

Het personeel aan boord van een riviercruiseschip is getraind in het bieden van professionele en attente service. Of het nu gaat om het serveren van maaltijden, het organiseren van activiteiten of het bijstaan van gasten, de bemanning staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je bedrijfsuitje vlekkeloos verloopt.

6. Flexibiliteit in Route en Duur

Riviercruiseschepen bieden flexibiliteit wat betreft de route en duur van je bedrijfsuitje. Denk je aan een meerdaagse tocht met verschillende stops of wil je wat korter? Opstappen in Nederland is natuurlijk wel uniek en net zo gemakkelijk. Daarna kan je schip door Nederland varen, of naar Duitsland. Wil je wat verder weg? Denk dan eens aan een trip vanuit Parijs over de Seine naar onder andere de West-kust van Frankrijk of door de wijngebieden van de Bordeaux! Dit bedrijfsuitje vergt wel een goede voorbereidingstijd, dus laat je goed informeren:

Mail ons en vraag meer informatie aan! >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger