Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises met drie schepen in het Midden-Oosten in winter 2023-2024

MSC Cruises zal nieuwe havens toevoegen voor twee van haar drie vaarroutes in het Midden-Oosten tijdens het winterseizoen 2023-2024. De rederij gaat ook haar campagne voor de groeiende populariteit van het gebied ondersteunen met 80.000 retourvluchtstoelen als onderdeel van haar ‘Fly&Cruise’ programma met luchtvaartmaatschappijen.

MSC Virtuosa maakt 17 nieuwe reizen van 7 nachten in de Arabische Golf van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) naar Doha in Qatar, Manama in Bahrein, Abu Dhabi en Sir Bani Yas Island in de VAE en terug naar Dubai. Internationale gasten kunnen kiezen uit drie inschepingshavens: Dubai, Doha en Abu Dhabi. MSC Virtuosa zal ook dienen als cruiseschiphotel voor de Formule 1 race in Abu Dhabi die wordt gehouden tussen 24 en 26 november.

MSC Opera keert terug naar de regio na seizoen 2022-23 met 22 afzonderlijke afvaarten van 7 nachten in 2023-24 van Dubai naar Abu Dhabi, Sir Bani Yas Island, Khasab in Oman of Fujairah in de VAE, de Omaanse hoofdstad Muscat en terug naar Dubai.

MSC Cruises’ ‘Fly&Cruise’ pakket voor de winter van 2023-24 heeft meer dan 60.000 vliegtuigstoelen heen/terug beschikbaar gedurende het hele seizoen vanuit Europa, Zuid-Amerika en Canada naar de Golf regio met non-stop vluchten naar zowel Dubai met Emirates en Doha met Qatar Airways.

MSC Orchestra zal tijdens het winterseizoen 2023-24 een nieuwe route varen vanuit Safaga in Egypte met 20 afvaarten van 7 nachten naar Jeddah in Saoedi-Arabië, Aqaba voor Petra in Jordanië, Sharm El-Sheikh, Egypte, Sokhna Port voor Caïro in Egypte en terug naar Safaga voor Luxor. Internationale passagiers kunnen inschepen in Safaga, Jeddah, Sharm El-Sheikh en Sokhna Port.

Het ‘Fly&Cruise’ pakket voor MSC Orchestra’s afvaarten naar de Rode Zee biedt meer dan 20.000 vliegtuigstoelen heen/terug gedurende het seizoen en is beschikbaar vanuit de meeste grote Europese landen met vluchten naar Hurghada in Egypte, dat relatief dichtbij Safaga ligt, en vluchten naar Sharm El-Sheikh. Passagiers uit Brazilië vliegen naar Caïro om aan boord te gaan in de haven van Sokhna.

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “MSC Cruises met drie schepen in het Midden-Oosten in winter 2023-2024

  • Ik ben op hun website gaan kijken. Ze vragen welke vlucht ik wil hebben, vanuit Brussel of Düsseldorf, maar geen van beide is mogelijk?!.
    Tussen kerst en nieuwjaar zou ik eventueel wel willen boeken.

Reacties zijn gesloten.