Cruisereiziger
Maidentrip

Oceania Cruises onthult inaugureel seizoen Allura

Oceania Cruises heeft het inaugurele seizoen onthuld voor Allura, haar nieuwste schip, dat in de zomer van 2025 aan de vloot zal worden toegevoegd. De 26 inaugurele afvaarten omvatten meer dan 92 bestemmingen op verschillende 7- tot 34-daagse reizen. De verkoop start op 13 september 2023. Het nieuwbouwschip zal beschikken over zeer ruime standaardhutten, van maar liefst 27 vierkante meter. Allura is het tweede Allura klasse-schip met 1.200 passagiers. Ze is het zusterschip van de Vista, die afgelopen mei werd gelanceerd tijdens een doopceremonie en een uitverkocht debuutseizoen.

Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises, merkte op: “De opwinding neemt al toe voorafgaand aan het debuut van Allura. Deze prachtige nieuwe toevoeging aan onze familie belichaamt de dynamische en oogverblindende toekomst van Oceania Cruises. Allura luidt de ultieme evolutie in van onze ervaring aan boord, en haar eerste seizoen is ontworpen om nieuwsgierige wereldreizigers te verleiden, hen in staat te stellen opnieuw verbinding te maken met geliefde favoriete bestemmingen en voor de eerste keer nieuwe
te ontdekken.”

Het nieuwe schip zal bestemmingen aandoen in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Haar eerste reis wordt een zevendaagse reis van Athene naar Istanbul, met vertrek op 8 juni 2025. Trouw aan haar naam zal Allura in haar Europese openingsseizoen bijzondere steden aandoen zoals Cádiz, Cagliari, Messina, Palma de Mallorca, Palermo en Cinque Terre en met overnachtingen in Istanbul, Monte Carlo, Quebec City, Montreal en New York. Vanaf haar zomerseizoen in de Middellandse Zee vaart Allura naar Canada en New England voor een verlengd seizoen in Noord-Amerika, voordat haar eerste winterseizoen in het Caribisch gebied begint.

Wil jij cruisen met de nieuwe Allura van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!