Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean opent verkoop van Icon of the Seas cruises voor 2025-2026

Royal Caribbean International heeft vanwege de grote vraag de verkoop gestart van de 8-daagse cruises van haar toekomstige cruiseschip Icon of the Seas in 2025-2026 vanuit Miami. Dat is drie maanden eerder dan gepland. De Amerikaanse rederij registreerde de succesvolste boekingsdag en de hoogste boekingsweek in haar geschiedenis bij de onthulling van het schip in oktober 2022.

“Sinds de onthulling van Icon of the Seas bijna een jaar geleden is de respons in alle opzichten ongekend geweest”, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Families en vrienden zijn op zoek naar vakanties waarin iedereen zonder compromissen herinneringen kan maken, en dat is wat we meer dan vijf jaar geleden met Icon in zijn beste vorm wilden creëren. De opwinding is alleen maar groter geworden, wat duidelijk heeft gemaakt dat we een revolutionaire ervaring hebben ontworpen die weerspiegelt hoe consumenten vandaag en de komende jaren willen reizen.”

De 8-daagse routes van Icon of the Seas vanuit Miami voor 2025-2026 omvatten:

Oost-Caribbean en privé-eiland Perfect Day at CocoCay: Aanloophavens zijn onder meer Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; San Juan, Puerto Rico; Philipsburg, St. Maarten en Charlotte Amalie, St. Thomas.

Westelijke Caribbean en privé-eiland Perfect Day at CocoCay: Aanloophavens zijn onder meer Costa Maya en Cozumel in Mexico en Roatan in Honduras.

Wil jij cruisen met de Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger