Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Regent Seven Seas Cruises kondigt senior officiers team aan van Seven Seas Grandeur

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises kondigt het senior officiers team aan voor de Seven Seas Grandeur. De vijf senior officieren zijn zeer ervaren en zullen leiding geven aan 532 bemanningsleden als Seven Seas Grandeur in november 2023 haar debuut maakt. Kapitein van de Seven Seas Grandeur is Luciano Montesanto.

De crew biedt uitzonderlijke persoonlijke service aan 746 gasten aan boord van het schip dat een voorbeeld is van Regent’s Heritage of Perfection.

Gepassioneerd en ervaren team

“We zijn er trots op dat we dit uiterst bekwame leiderschapsteam hebben samengesteld om ervoor te zorgen dat elke reis met Seven Seas Grandeur de ongeëvenaarde ervaring van Regent voor reizigers biedt”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Zij zullen met hun expertise en ervaring ons gepassioneerde team leiden om een uitnodigende sfeer te creëren en onze gasten met het toppunt van gastvrijheid welkom te heten.”

Seven Seas Grandeur

DeMarco zegt verder: “Terwijl kapitein Luciano Montesanto aan het roer komt en daarmee de volgende mijlpaal in zijn roemrijke carrière markeert, zijn we ook verheugd om Franck Galzy te verwelkomen als General Manager van Seven Seas Grandeur, na zijn succesvolle periode aan boord van Seven Seas Splendor. We twijfelen er niet aan dat Cruise Director David Nevin voor onvergetelijke momenten zal zorgen voor onze gasten door de atmosfeer levendig te maken. En tot slot, met de ruim twintig jaar ervaring en opgebouwde kennis van Chief Engineer Antonio Lagana’s en Staff Captain Giuseppe Gargiulo’s praktische manier van aanpakken, hebben we vertrouwen in een naadloze en veilige ingebruikname van ons nieuwste schip.”

Speciale boodschap vanaf de scheepswerf

Ter gelegenheid van de aankondiging filmde kapitein Luciano Montesanto een speciale boodschap vanaf de scheepswerf in het Italiaanse Ancona, waarin hij trouwe gasten op de hoogte bracht van de voortgang van de bouw van het schip en beschreef wat de eer van het besturen van het nieuwste onderdeel van ‘s werelds meest luxueuze vloot voor hem betekent.

 
“Het is een enorm voorrecht om benoemd te zijn tot kapitein van een gloednieuw schip. Als Italiaan ben ik ook erg trots op het feit dat het schip wordt gebouwd in Ancona, Italië,” aldus Luciano Montesanto, kapitein van Seven Seas Grandeur. “Mijn leiderschapsteam en ik kijken enorm uit naar de mogelijkheid om zowel onze toegewijde bemanning als onze gewaardeerde gasten aan boord van Seven Seas Grandeur® te verwelkomen, op weg naar nieuwe avonturen en het maken van blijvende herinneringen.”

Kapitein Montesanto is geboren in Crotone, een kleine stad in het Italiaanse Calabrië. Op 19-jarige leeftijd voltooide hij zijn opleiding en training aan het Nautisch Instituut, waarna hij aan de slag ging als cadet voor een tankerrederij. In 2002, na het behalen van zijn officiersbrevet, stapte hij over naar de cruisewereld.

Gedurende zijn twintigjarige carrière heeft hij met trots deelgenomen aan de bouw van verschillende nieuwe cruiseschepen en heeft hij over de hele wereld gevaren. Kapitein Montesanto werd in 2022 gepromoveerd tot kapitein van Seven Seas Splendor en staat nu met trots aan het roer van Seven Seas Grandeur. Na havens over de hele wereld te hebben gezien – van New York City en Venetië tot Sydney – is het moeilijk voor kapitein Montesanto om een favoriete bestemming te kiezen, maar hij geeft toe dat zeilvakanties moeilijk te overtreffen zijn. Thuis houdt hij van koken, tijd doorbrengen met zijn honden en reizen met zijn gezin.

Wil je ook de kapitein ontmoeten? Bekijk de cruises snel bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger